Wat is een PSL nummer?

Wat is een PSL nummer?

Wat is een Persoonlijk Veiligheid Logboek (PSL)? In dit paspoort worden de door u behaalde cursussen en medische keuringen geregistreerd. Het is niet verplicht om deze te hebben. Wel is het heel gemakkelijk en in Nederland gebruikelijk om deze te bezitten. U kunt hiermee al uw certificaten tonen.

Wat is een Veiligheidspaspoort?

Het veiligheidspaspoort (ook wel Personal Safety Logbook genoemd) is een persoonlijk document waarin uw diploma’s, vaardigheden en enkele medische gegevens staan. Denk aan veiligheidscursussen en -instructies, arbo-trainingen, medische onderzoeken en keuringen en vaccinaties.

Hoe lang is een DVP pas geldig?

De Stuurgroep van het Digitaal Veiligheidspaspoort heeft besloten de geldigheid van DVP’s vast te stellen op vijf jaar. Daarnaast wordt gekeken naar aanvullende manieren om het veiligheidsbewustzijn te toetsen. Het doel van het DVP is: het veiligheidsbewustzijn verhogen.

Wat kun je doen met VCA?

VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Wat is SOG certificaat?

SOG is een opleiding van het SSVV (stichting samenwerken voor veiligheid). SOG is een opleiding voor het bedienen van een hoogwerker die van toepassing is op een bedrijf wat risicovol werk verricht in de (petro-) chemische industrie, de maritieme industrie en de industriële reiniging.

Wat leer je op een VCA cursus?

Wat is een VCA opleiding? In een VCA opleiding leren deelnemers in 1 dag alles over veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Deze kennis en het veiligheidsbewustzijn vergroten de eigen veiligheid én die van collega’s. Een VCA opleiding is zowel klassikaal als online te volgen.

Waarom heb je VCA nodig?

Met een VCA certificaat loopt u voorop! Een VCA certificaat doet waar het voor bedoeld is: het aantal bedrijfsongevallen wordt aanzienlijk teruggedrongen. Daarnaast is een VCA certificering binnen diverse branches een grote pré. Denk bijvoorbeeld aan de infra, techniek en metaal en petrochemie.