Hoe rijd je een Go scooter?

Hoe rijd je een Go scooter?

Naast de Brabantse steden zit GO Sharing in Rotterdam, Groningen en Den Haag. Het werkt gemakkelijk: je maakt een account aan met een geldig rijbewijs, kijkt in de app waar een scooter staat, drukt op start en rijdt weg. Vanaf 23 cent per minuut. Vervolgens parkeer je en zet hem uit.

Hoe zet je Go scooter aan?

Linkerhand aan het stuur en rechterhand op de beugel Al onze elektrische scooters zijn uitgerust met een standaard die onder de scooter bevestigd is. Als je de scooter van de standaard af wilt halen, kun je het beste je voet voor de standaard zetten en de scooter aan het stuur naar voren duwen.

Hoe werkt Go sharing auto?

Gebruikers van GO Sharing kunnen zich opgeven om van de deelauto’s – elektrische MINI Coopers – gebruik te maken. Deelnemen kan vanaf 23 jaar. Het starttarief is 4,99 euro en vervolgens betalen gebruikers 0,30 euro per minuut. De elektrische deelauto’s krijgen vaste plekken in steden.

Lees ook:   Hoe krijgt een baby CMV?

Waar rijden Go scooters?

Felyx en GO Sharing bieden in Delft elektrische deelscooters aan. Beide aanbieders zijn ook actief in Den Haag en Rotterdam. GO Sharing is ook actief in Lansingerland, Schiedam, Vlaardingen en Hoek van Holland. Zij hebben plannen om in omliggende gemeenten uit te breiden.

Hoeveel kost Go scooter?

Voordeel Go Sharing: Zonder pakket kosten de Go Sharing deelscooters €0,29 per minuut, maar met een pakket wordt het huren een stuk goedkoper. Hoe groter het pakket, hoe goedkoper je per minuut kan rijden. De prijzen zijn met pakket: €0,27, €0,25 of zelfs €0,23 per minuut.

Hoe werkt Go scooter app?

Met de GO Sharing app vind je e-bikes en e-scooters bij jouw in de buurt. Ontdek jouw stad op een leuke en snelle manier. – Geen last meer van files en je kunt overal parkeren. Wanneer je de app hebt gedownload en een account hebt aangemaakt, kun je alle beschikbare GO Sharing voertuigen in de app vinden.

Lees ook:   Is het erg als je een dag je tanden niet poetst?

Heb je voor Go sharing een rijbewijs nodig?

Het rijden zonder rijbewijs of minderjarig gebruik kost je volgens de voorwaarden van Go-sharing € 500,-. Dit bedrag is hetzelfde bij fraude aan het systeem en een ander persoon laten rijden op je account. Alles overziend kunnen de kosten enorm oplopen als je zonder rijbewijs deelneemt aan het verkeer.

Wat kost Go sharing auto?

Het starttarief is €4,99 en vervolgens betalen gebruikers €0,30 per minuut. De elektrische deelauto’s krijgen vaste, strategische plekken in steden, om zo deelvervoer tussen regio’s te bevorderen.