Is een veiling bindend?

Is een veiling bindend?

Een bod op een online veiling is even bindend als elk bod dat je in de echte wereld doet. De reden daarvoor is simpel: je doet (online) een bod met de bedoeling om een koopovereenkomst tot stand te brengen.

Wat als je niet betaald BVA?

5.2 Indien de Koper niet tijdig tot betaling overgaat op de door BVA (die ten aanzien van de incasso van de verschuldigde koopprijs gerechtigd is om te handelen namens de Verkoper) voorgeschreven wijze en uiterlijk op de datum van afname c.q. levering, is de Koper in verzuim jegens Verkoper (en voorzover het betreft de …

Hoe werkt Vavato?

Veilingen via het platform van Vavato zijn openbare veilingen in de zin van artikel VI. 53, 11° van het Wetboek van Economisch Recht. Vavato vereist dat bieders de kavels waarop zij bieden zelf en ter plaatse onderzoeken tijdens de door Vavato georganiseerde bezichtigingsmomenten.

Hoe werkt bieden bij BVA?

2Bied op je favoriete kavel via de App of website! 3Ben je de hoogste bieder op het moment dat de veiling sluit? Dan heb je de kavel gewonnen! 4Als de veiling is gesloten, ontvang je een factuur met een iDeal-link.

Wat kan je veilen?

Meerdere soorten openbare veilingen

  • Executieveilingen, gedwongen verkoop van een huis.
  • Vrijwillige veiling, veilingvoorwaarden opgesteld door de notaris.
  • Beslaglegging, vonnis van de rechter, of notariële akte van betalingsverplichting.
  • Openbare inschrijving.
  • Belangrijkste verschillen openbare veilingen.

Is VakantieVeilingen echt?

Wij, het personeel van VakantieVeilingen, mogen zelf niet bieden op onze veilingen. Dit geldt ook voor aanbieders die op onze website hun product of arrangement veilen. Je biedt op VakantieVeilingen altijd op tegen mensen, niet tegen een computerprogramma. Robots zijn niet welkom op de website.

Hoe verdient VakantieVeilingen geld?

Op een site als Vakantieveilingen bijvoorbeeld betaalt alleen de hoogste bieder het geboden bedrag plus administratiekosten. De site verdient aan de commissie die het ontvangt van de aanbieder van de vakantie of het evenement.

Hoe betaal ik BVA Auctions?

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

  1. iDeal.
  2. Creditcards (direct en achteraf, als u kiest voor achteraf betalen wordt uw creditcard pas belast na levering van de bestelling)
  3. Via bankoverschrijving.
  4. Bancontact.
  5. Giropay.
  6. Przelewy24 (P24)

Wat is een kavel bij een veiling?

Een veilingkavel (Engels: lot) is een term voor één of meer voorwerpen (of rechten) die als een geheel worden geveild en aan één koper worden toegeslagen. Het kavel wordt geïdentificeerd door het kavelnummer (lotnummer).

Is Vavato betrouwbaar?

De manier waarop ze verkopen is puur bedrog en misleidend en na klachten komen ze hun beloftes niet na. Nadat vavato deze klacht heeft gelezen hebben ze meteen contact opgenomen en hun beloofde vergoeding/beloftes nagekomen en is dit probleem afgesloten.

Hoe betalen bij BVA Auctions?