Waarom kan ik geen geld storten bij Geldmaat?

Waarom kan ik geen geld storten bij Geldmaat?

Alleen klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen biljetten storten bij een geldmaat. Klanten van andere banken niet. U kunt zo vaak storten als uw bank dat toestaat.

Is er een storing bij de geldmaat?

Maar de geldmaat geeft geen storing aan.

Wat kost een storting van contant geld?

Voor het storten van contant geld kunnen er kosten voor de storting van toepassing zijn van € 6,00 per storting. Afhankelijk van je betaalpakket zijn de eerste 4, 6 of 12 biljet stortingen per kalenderjaar gratis. Iedere extra biljet storting in hetzelfde kalenderjaar kost € 6,00 per storting.

Hoe kun je contant geld ontvangen?

Heb je contant geld ontvangen en heb je dit niet direct nodig? Dan kun je het geld eenvoudig storten op je eigen Betaalrekening via een stortautomaat op een ING-kantoor, ING Servicepunt of Geldmaat. Dat is wel zo veilig en gemakkelijk. Graag zouden wij willen vragen om alleen naar het ING Kantoor of ING Servicepunt te komen wanneer dit echt

Kun je het geld storten op je eigen bankrekening?

Dan kun je het geld eenvoudig storten op je eigen Betaalrekening via een stortautomaat op een ING-kantoor, ING Servicepunt of Geldmaat. Dat is wel zo veilig en gemakkelijk. Graag zouden wij willen vragen om alleen naar het ING Kantoor of ING Servicepunt te komen wanneer dit echt noodzakelijk is.

Hoe stort je contant geld op je eigen rekening?

Geld storten op je eigen rekening. Heb je contant geld ontvangen en heb je dit niet direct nodig? Dan kun je het geld eenvoudig storten op je eigen Betaalrekening via een stortautomaat op een ING-kantoor, ING Servicepunt of Geldmaat. Dat is wel zo veilig en gemakkelijk.

Waar kan ik geld opnemen?

Voor zowel opnemen als storten kun je terecht bij de automaten van Geldmaat. Deze automaten vind je overal in Nederland op de plekken waar je ze nodig hebt, zoals in winkelcentra, winkels of bouwmarkten. Je herkent de automaten aan hun gele kleur en de naam Geldmaat.

Waarom kan ik geen geld storten?

Niet bij alle automaten waar u biljetten opneemt kunt u ook storten. Biljetten storten kan alleen met een bankpas van ABN AMRO, ING of Rabobank. Bent u klant van een andere bank dan kunt u geen biljetten storten, wel kunt u biljetten opnemen bij automaten met een stortfunctie.