Wie vertolkt Mega Mindy?

Wie vertolkt Mega Mindy?

Mieke Fonkel (Free Souffriau) en Toby (Louis Talpe) zijn agenten op het politiebureau in het dorp van commissaris Migrain. Mieke heeft in het geheim een alter ego als superheldin Mega Mindy.

Hoeveel jaar is Mega Toby?

Mega Toby
Regie Matthias Temmermans
Première 6 februari 2010
Genre Kinderfilm
Speelduur ca. 35 minuten

Wie wordt Mega Toby?

De acteur die de nieuwe Mega Toby zal vertolken is bekend: het wordt de 34-jarige Tuur Roels uit Aalst. Hij wordt de opvolger van Louis Talpe in de Studio 100-reeks Mega Mindy. Roels werd in 2010 nog verkozen tot Mister Belgium en was eerder ook al te zien als “Cola Light”-man, in een sensuele reclamespot.

Wie speelt agent Toby?

Louis TalpeAgent Toby / Gespeeld door

Hoe oud is Mega Mindy in het echt?

Free heeft het al jaren druk met haar rol als Mega Mindy. Jep, dat lees je in tegenwoordige tijd. Ze speelt nu namelijk nog steeds de rol van Mega Mindy. Free is inmiddels 41 jaar oud en zonder de blonde gekrulde pruik op, zou je haar bijna niet herkennen.

Wie vervangt Free Souffriau?

ShowbizzActrice Lotte Stevens (27) zal in de nieuwe Mega Mindy Theatershow in de huid van de superheldin kruipen. Ze volgt daarmee Free Souffriau op, die vijftien jaar gestalte gaf aan het alter ego van Mieke Fonkel. Voor haar tegenspeler Mega Toby zullen komende tijd audities worden gehouden.

Wie speelt Mega Mindy 2021?

De nieuwe Mega Mindy, Lotte Stevens, krijgt een nieuwe Mega Toby: Tuur Roels! Tuur Roels (° 1987) werd gekozen na verschillende auditierondes bij Studio 100 in Schelle en zal de rol van superheld Mega Toby vanaf nu op zich nemen.

Wie is de nieuwe Mega Toby?

Mega Mindy heeft haar Mega Toby gevonden. Nadat musicalactrice Lotte Stevens (28) enkele maanden geleden werd aangekondigd als de opvolgster van Free Souffriau, is nu bekend dat model en acteur Tuur Roels (34) de fakkel van Louis Talpe overneemt. “Dit komt nu bovenaan op mijn cv: superheld zijn en boeven vangen.”

Hoe oud is Talpe?

40 jaar (22 mei 1981)Louis Talpe / Leeftijd

Waar is Mega Mindy en de Snoepbaron opgenomen?

Productie. Het Genkse C-Mine in Winterslag is grotendeels het decor voor de derde Mega Mindy-film. Ook het voormalige zendgebouw Radio Kootwijk werd gebruikt voor een aantal scenes.

Waar is het politiebureau van Mega Mindy?

Dat is Lillo, een mooi polderdorp in de provincie Antwerpen. De buitengevel van het douanekantoor hebben ze er omgetoverd tot een politiekantoor. Wanneer je als fan van de reeks in het dorpje rondwandelt, zal je er ook andere locaties herkennen, zoals het dorpspleintje, de kerk en het gemeentehuis.

Hoeveel Mega Mindy films zijn er?

Mega Mindy is een filmreeks gebaseerd op de jeugdserie Mega Mindy. Mega Mindy is een superheldin en beleeft spannende verhalen. De films worden geproduceerd door Studio 100. De reeks ontstond in 2009 toen de eerste film werd gerealiseerd, welke daarna is gevolgd door drie vervolgfilms.