Wie is de beste orthopeed in Nederland?

Wie is de beste orthopeed in Nederland?

Dr. Frank Faber vestigde zich als Algemeen orthopedisch chirurg in oktober 1995 in het Leyenburg Ziekenhuis. Sinds 2007 heeft hij zich volledig toegelegd op de behandeling van voet- en enkel afwijkingen. Hij is daarmee een van de weinige full time voet/enkel chirurgen in Nederland.

Welk ziekenhuis is gespecialiseerd in enkels?

Isala Beweegcentrum biedt de beste zorg bij voet- en enkelklachten. Drie van onze orthopedisch chirurgen zijn gespecialiseerd in voet- en enkelklachten.

Waar valt orthopedie onder?

Orthopedische geneeskunde valt onder de categorie alternatieve geneeswijzen. Het richt zich op alle onderdelen van het lichaam die beweging zouden kunnen belemmeren. Het betreft hier vooral klachten rondom gewrichten. Neem bijvoorbeeld een slijmbeurs- of peesontsteking.

Welk ziekenhuis is gespecialiseerd in heupprothese?

Het plaatsen van een heupprothese is een veelvoorkomende operatie in de Sint Maartenskliniek. Daarbij vervangen wij uw heup of een deel daarvan door een kunstheup.

Wat zijn orthopedische problemen?

Orthopedische aandoeningen zijn aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Dit kunnen aandoeningen aan zowel de spieren, botten als gewrichten zijn. Denk hierbij aan knie-, heup- of rugklachten.

Hoe noem je een dokter voor de voeten?

Het beste antwoord. Podotherapeut. Geen arts, ik denk hetzelfde niveau als een fysiotherapeut.

Welke dokter voor voeten?

De dermatoloog kan een behandeling instellen van een onderliggende huidziekte en heelkundige nagelprocedures uitvoeren. De orthopedisch chirurg kan, na analyse van onderliggende statiekproblemen steunzolen of orthesen voorschrijven of heelkundige correcties van voetmisvormingen uitvoeren.

Welke zorg valt onder de basisverzekering?

De basisverzekering is onderdeel van de Zorgverzekeringswet (Zvw). De basisverzekering dekt vooral curatieve zorg. Dat is zorg gericht op de genezing en behandeling van acute en chronische lichamelijke aandoeningen. Ook dekt de basisverzekering geestelijke gezondheidszorg.