Welke sleutels kan je niet bijmaken?

Welke sleutels kan je niet bijmaken?

Sleutelmakers kunnen de meeste sleutels zonder enig probleem bijmaken. Echter gaat dat niet met alle sleutels; voor sommige sleutels heb je een speciale code, een pasje of een certificaat nodig om een sleutel bij te kunnen laten maken. Zonder die code, dat pasje of dat certificaat lukt dat niet.

Hoe weet ik of mijn sleutel gecertificeerd is?

Codenummer versus veiligheidscertificaat Als cilinder en sleutel zijn uitgerust met een codenummer, dan bevindt de code zich op de sleutel of op de meegeleverde kaart. Als u een reservesleutel nodig hebt dan maakt uw vakhandel een nieuwe sleutel u op basis van dit nummer.

Hoeveel kost het om een sleutel te maken?

Van huis- tot fietssleutels. In de meeste gevallen is binnen een paar minuten je nieuwe sleutel gereed. Vanaf 4.50 euro ga je met een extra sleutel de bouwmarkt uit. GAMMA Sleutelservice kan direct de meest gebruikelijke standaard cilindersleutels en fietssleutels bijmaken.

Hoeveel kost het om een sleutel te laten maken?

Afhankelijk van het automerk en de soort sleutel verschilt de prijs. Bij een slotenmaker of sleutelservice ben je als snel tussen de €50,- en de €150,- kwijt voor een autosleutel. Als je een nieuwe autosleutel koopt bij de dealer betaal je meestal tussen de €200,- en €300,-.

Wat zijn certificaat sleutels?

Een sleutelcertificaat is een speciaal pasje wat wordt geleverd bij gecertificeerde cilinders. Als de eigenaar een sleutel kopie wil laten maken dan kan dit door het certificaat aan de dealer van de cilindersloten te laten zien.

Wat kost een certificaat sleutel?

voor het bijmaken van gecertificeerde of gecodeerde sleutels heb je een pasje, code of certificaat nodig. De kosten van een gecodeerde of gecertificeerde sleutel kost als snel tussen de €40,- en de €150,-.

Hoe lang is een Sleutelcertificaat geldig?

Hoelang is het certificaat geldig? Een gecertificeerde sleutel is over het algemeen 15 jaar gecertificeerd. Daarna kan de sleutel gewoon nagemaakt worden zonder certificaat.

Welke sleutels hebben certificaat?

Bij welke sleutel heb ik een certificaat nodig? Nieuwere sloten hebben meestal wel een certificaat. Oudere cilinders dus niet. Ook is het zo dat sloten met een lager beschermingsniveau vaker geen certificaat nodig hebben om bij te laten maken.