Welke Beloningssnoepjes hond?

Welke Beloningssnoepjes hond?

Natuurlijke beloningssnacks voor je hond zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediƫnten, veelal van 100% vlees of vis en soms met een toevoeging als appelextract of aardappel om de snacks te binden. In gewone beloningssnacks die je bijvoorbeeld in de supermarkt vindt, zitten veelal chemicaliƫn en kleurstoffen.

Welke hondenkoekjes?

Waar dentalsticks de bekendste gezonde hondenkoekjes zijn, heb je nog veel meer keuze wanneer je jouw hond op een verantwoorde manier wilt trakteren. Zo vind je in onze webshop ook mais-, rijst- en aardappelzetmeel snacks. Deze snacks zijn laag in vet, bevatten veel vezels en reinigen het gebit van jouw hond.

Welke Beloningssnoepjes pup?

Om je pup te belonen kun je het best zachte snacks geven, in ieder geval tot na het wisselen van de melktanden, dit begint rond de vijftiende levensweek. Een ander voordeel van zachte snacks is dat je deze gemakkelijk kunt delen. Een pup maakt het namelijk niet uit of je een grote of kleine snack beloont.

Lees ook:   Waarom worden schimmels gebruikt voor antibiotica?

Hoeveel Beloningssnoepjes per dag?

Een goede richtlijn is de zogenaamde 10% regel die ook vaak wordt aangehouden voor oudere honden. Hierbij geldt dat 10% van de voeding die je de pup of hond geeft, mag bestaan uit snoepjes. Krijgt je pup dus 150 gram hoofdvoeding, dan mag je hem zo’n 15 gram snoepjes geven per dag.

Hoeveel koekjes mag een hond op een dag eten?

Veel hondeneigenaren houden zich aan de 10%-regel. Dat betekent dat hondensnacks ongeveer 10% van de dagelijkse voeding mogen zijn. Voor elke 100 gram voer die de hond per dag eet, mag 10 gram snoepjes zijn. Dit is een goede richtlijn, maar het verschilt uiteraard per hond waar hij het meeste baat bij heeft.

Wat zit er in honden koekjes?

Voor de hondenkoekjes

  • Voor de hondenkoekjes.
  • 150 gr bloem.
  • 150 gr fijne havermout.
  • 100 gr pindakaas (zonder toevoegingen, 100 % pinda’s)
  • 1 ei.
  • 100 ml water.