Wat zijn impressies op Instagram?

Wat zijn impressies op Instagram?

Weergaven, ook wel impressies genoemd, zijn de keren dat jouw advertentie of update is weergegeven op een scherm. Stel dat jouw advertentie maar liefst 3.000 keer is getoond op een scherm. Je weergaven zijn dan ook 3.000. Dat wil echter niet zeggen dat een persoon diezelfde content ook daadwerkelijk heeft gezien.

Wat is de startpagina op Instagram?

De Thuisknop Dit is waar je startpagina is hier vind je alle nieuwe geplaatste foto’s van de mensen die jij volgt. De Zoekknop Met deze knop wordt je naar een pagina geleidt waar je mensen en onderwerpen kunt zoeken ook staan er op deze pagina’s foto’s of video’s die je misschien ook leuk vindt van andere mensen.

Wat is navigatie Instagram?

Verder vind je hier een ander belangrijk overzicht: de navigatie. Daarmee wordt bedoeld of mensen al je stories (de verschillende onderdelen van een story) bekijken en hoe ze dat doen. Klikken ze snel door naar het volgende verhaal? Klikken ze wel eens terug naar je vorige story?

Wat betekent weergaven via profiel?

Je krijgt statistieken te zien over de mate waarin volgers betrokken zijn met je profiel: Weergaven: het aantal keren dat je post of story is getoond aan je volgers.

Wat is profiel activiteit op Instagram?

Profielactiviteit checken Met een Business profiel krijgen gebruikers de mogelijkheid om meer activiteit van hun volgers te bekijken. Zo kunnen gebruikers zien hoeveel verschillende accounts hun bericht hebben bekeken en hoeveel procent daarvan hun volgt.

Wat bedoelen ze met hashtag?

Wat betekent hashtag? Het # teken wordt hash, pound of number genoemd, in het Nederlands spreken we vaak van een hekje. Een hash tag is een woord(combinatie) waar dit hekje voor wordt geplaatst. De term die volgt kan meerdere woorden bevatten zonder spaties.

Wat zijn profielbezoeken?

Profielbezoeken: het aantal keer dat je profiel is bekeken.

Hoe kan je profielbezoeken zien op Instagram?

Het eerlijke antwoord is: nee. Het is onmogelijk om je profielbezoeken op Instagram te zien. De app houdt je bezoekersaantallen niet bij. Wel kun je via de likes en reacties zien wie je foto’s of filmpjes bekijkt.