Wat zijn de temperaturen in Benidorm?

Wat zijn de temperaturen in Benidorm?

Het weer voor Benidorm wordt de komende 14 dagen 12° tot 21°C met een paar dagen kans op lichte regenbuien of aardig wat regen. De watertemperatuur is 15°C.

Hoe warm is het in Benidorm in de winter?

Weer Benidorm in de wintermaanden De gemiddelde hoogste temperatuur is 19 graden en de laagste temperatuur is 10 graden. Het is dus regelmatig nog warm met temperaturen rond de 20 graden, wat het begin van de maand mild maakt. De nachten zijn vrij fris.

Hoe warm is het in oktober in Spanje?

Spanje heeft in oktober temperaturen tussen de 12°C graden en 21°C graden. Het is zeker iets milder in oktober, maar het is wel een goed idee om een extra laag kleding mee te nemen, voor het geval dat. Je kunt ongeveer de helft van de maand oktober regen verwachten in Spanje.

Welk klimaat heeft Benidorm?

Benidorm kent een mediterraan klimaat, wat resulteert in warme zomers en milde winters. De zon schijnt maar liefst 325 dagen per jaar, perfect weer voor echte zonaanbidders! In de lente, de maanden maart en april, zijn de avonden en nachten nog fris, maar overdag is het gemiddeld 18 tot 19 graden.

Wat is het weer in Benidorm in januari?

Benidorm heeft in januari temperaturen tussen de 11°C graden en 14°C graden. Het is zeker iets milder in januari, maar het is wel een goed idee om een extra laag kleding mee te nemen, voor het geval dat. Je kunt ongeveer de helft van de maand januari regen verwachten in Benidorm.

Is Benidorm groen?

Natuurlijke watervallen met heerlijk zwemwater, zo helder als bergmeren in de Alpen. En alles bloeit en is groener dan ooit. Terwijl je de bergen en de omliggende dorpjes inrijdt, blijft de skyline van Benidorm een mooi navigatiepunt.

Wat is het weer in Benidorm in december?

Gemiddeld is het maximaal 15°C in december in Benidorm en minimaal rond de 12°C. De zeetemperatuur ligt rond de 18°C. Er valt in december op 6 dagen neerslag met een totaal van 18 mm en het is deze maand 25 dagen droog in Benidorm.

Hoe is het weer in Benidorm in december?

Benidorm heeft in december temperaturen tussen de 12°C graden en 15°C graden. Het is zeker iets milder in december, maar het is wel een goed idee om een extra laag kleding mee te nemen, voor het geval dat. Je kunt in december ongeveer 3 tot 8 dagen regen verwachten in Benidorm.

Hoe warm is het in Benidorm in november?

Het weer in november in Benidorm is minimaal 15°C graden en maximaal 18°C graden. Het is de perfecte temperatuur om Benidorm te ontdekken zonder het te warm of te koud te hebben. Je kunt ongeveer de helft van de maand november regen verwachten in Benidorm.

Wat te doen in Benidorm in december?

Dé 15 leukste bezienswaardigheden Benidorm

  1. El Casco Antiguo, Benidorm centrum.
  2. Balcon del Mediterraneo.
  3. Església de San Jaumu i Santa Anna.
  4. Mundomar Dierenpark.
  5. Terra Natura.
  6. Aqualandia waterpark.
  7. Terra Mitica.
  8. Doen: Ontdek Benidorm per fiets.

Waar in Spanje het warmst in oktober?

1. Zuid-Spanje: de costa’s & Andalusië Het strand van Bolonia aan de Costa de la Luz. Hoewel het in het noorden van Spanje (bijvoorbeeld aan de Costa Brava) soms ook nog lekker is begin-oktober, is het in het zuiden bijna gegarandeerd warm: 22-23 graden aan de kust en 25 à 26 graden gemiddeld in het binnenland.

Hoe warm is het in Zuid Spanje in oktober?

In oktober is de temperatuur nog vrij warm van de aflopende zomermaanden. Aan de Costa del Sol ligt de temperatuur dan tussen de 14 en 25 graden, wat deze regio een populaire bestemming maakt onder de overwinteraars.