Wat zijn de beste aandelen voor 2021?

Wat zijn de beste aandelen voor 2021?

Beste aandelen 2021

Aandeel Ticker
First Solar FSLR
Prosus PRX
Ahold Delhaize AD
Tyson Foods TSN

Welke aandelen zijn defensief?

Defensieve aandelen zijn aandelen met stabiele inkomsten, ongeacht de economische situatie. Veel beleggers kiezen ervoor om een deel van hun portefeuille in deze aandelen te beleggen om zo hun risico’s bij een volatiele markt te beperken.

Wat zijn de beste aandelen?

Beleggers zijn altijd op zoek naar de beste aandelen van dit moment….Beursagenda.

TUI Tradegate 0,37 %
Shell Tradegate 1,20 %
Steinhoff International Tradegate -8,70 %
ING Euronext NL -0,64 %
Bayer Tradegate 1,35 %

Welke aandelen hebben de toekomst?

Veelbelovende takken zijn natuurlijk Google AI en Waymo, het zelfrijdende autoproject. Deze projecten hebben tot nu toe enkel geld gekost, maar kunnen in de toekomst zeer winstgevende markten blijken, waardoor Alphabet tot één van de beste aandelen voor 2022 en daarna behoort.

Welke aandelen stijgen tijdens een crisis?

Tijdens of in aanloop naar een recessie of economische crisis zullen de meeste beleggers een oogje op de zogenaamde defensieve aandelen houden. Defensieve aandelen zijn de aandelen van bedrijven die in tijden van economische neergang overleven of bloeien.

Waarin beleggen tijdens crisis?

Sommige aandelen zoals CME Group en FlowTraders profiteren bijvoorbeeld vooral van hoge volatiliteit en handelsvolumes in het begin van een crash. Andere bedrijven zakken eerst wel weg, maar blijven daarna juist in de recessie goed presteren. Er zijn wel degelijk bepaalde eigenschappen waar goed op gelet kan worden.