Wat verdient een golfpro?

Wat verdient een golfpro?

Een golfinstructeur in loondienst zal over het algemeen een salaris verdienen tussen de 3000 en 3600 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd, opleidingen en verdere verantwoordelijkheden.

Wat verdient een greenkeeper?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Greenkeeper Wanneer je start als baanmedewerker dan bedraagt het salaris ongeveer €1750 per maand. Sommige Greenkeepers ontstijgen deze salariscategorie maar moeilijk, maar wanneer je eenmaal werkt als Hoofdgreenkeeper kan het salaris oplopen tot €4000 per maand.

Hoe wordt je PGA pro?

SCHOOL/PRO PGA Holland hanteert twee opleidingswegen. Een via PGA Holland Opleidingen en een via het CIOS. De opleidingen via het CIOS zijn tot stand gekomen in overleg met PGA Holland en de opleiding sluit aan op de PGA Holland opleiding voor B-professional.

Wat is het salaris van een hovenier?

Hoeveel verdient een Hovenier gemiddeld in Nederland? Een Hovenier in Nederland verdient gemiddeld € 2.310 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.965 (laag) tot € 2.660 (hoog).

Hoeveel verdient grasmaaier?

Gemiddeld inkomen Medewerker Groenvoorziening per stad

# Stad Gem. salaris p/m
1 Rotterdam € 2.310
2 Utrecht € 2.290
3 Den Haag € 2.285
4 Breda € 2.265

Wat is een golfpro?

(de; -‘s)- verkorting van ‘golf-professional’; professional (‘pro’) die zijn geld verdient door wedstrijden te spelen (‘playing pro’) of golfles te geven (’teaching pro’).

Wat verdient een hovenier per maand netto?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Hovenier Als Hovenier verdien je ergens tussen de €900 wanneer je nog leerling bent en €2300 wanneer je al langere tijd werkt en meer ervaring hebt opgedaan. Wat je als Hovenier verdient hangt af van leeftijd en ervaring maar ook in welke sector je werkzaam bent.

Wat verdient hovenier niveau 2?

Salaris Hovenier per carrièreniveau

# Carrièreniveau Gem. salaris p/m
1 Junior € 2.285
2 Medior € 2.295
3 Senior € 2.360

Hoeveel verdient groendienst?

Het loon van een arbeider (groendienst): 1.500 euro netto – Jobat.be.

Wat verdient iemand die bij de gemeente werkt?

Een Medewerker Burgerzaken in Nederland verdient gemiddeld € 2.845 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.420 (laag) tot € 3.275 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.