Wat verdien je bij maandag?

Wat verdien je bij maandag?

Veelgestelde vragen over Maandag-salarissen Het gemiddelde salaris voor de functie Recruiter in Nederland is € 2.800 per maand, wat 0% hoger is dan het gemiddelde salaris van € 2.785 per maand bij Maandag voor deze functie.

Wat is maandag voor bedrijf?

Maandag® is dé detacheerder in de publieke sector. Al meer dan 30 jaar houden wij de publieke sector scherp, omdat die te belangrijk is om stil te vallen. Dat doen we met meer dan 4.000 professionals die zich dagelijks inzetten binnen de zorg, het onderwijs en de overheid.

Hoe heette maandag eerst?

De naam Maandag® bestaat sinds 7 januari 2008. Maar we bestaan al langer onder de naam Sargas. Inmiddels heeft Maandag® 16 vestigingen in heel Nederland.

Wat betekent detacheringsbureau?

Detachering betekent dat een ander bedrijf personeel aan je uitleent. De gedetacheerde werknemer staat dan meestal niet bij jou op de loonlijst. De medewerker heeft zelf een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst met een detacheringsbureau of een ander bedrijf dat personeel uitleent.

Hoe komt maandag aan zijn naam?

maandag: een vertaling van het Latijnse dies lunae (‘dag van de maan’). dinsdag: waarschijnlijk genoemd naar een verder onbekende, Germaanse god Thingsus, de god van de volksvergadering.

Waar zijn de dagen van de week naar vernoemd?

Maandag werd vernoemd naar de maan (Dies Lunae), dinsdag naar Mars (Dies Martis), woensdag naar Mercurius (Dies Mercurii), donderdag naar Jupiter (Dies Jovis), vrijdag naar Venus (Dies Veneris), zaterdag naar Saturnus (Dies Saturni) en zondag naar de zon (Dies Solis).

Wat is officieel de eerste dag van de week?

In België en Nederland geldt tegenwoordig volgens ISO 8601 en NEN 2772 officieel de maandag als de eerste dag. Ook om praktische redenen staan in agenda’s vaak de zaterdag en zondag samen aan het einde van een week. In het woordenboek van de Académie française gold in 1878 de zondag nog als eerste dag.

Waar staat dinsdag voor?

De Romeinen hadden de gewoonte om de zeven dagen van de week naar de voornaamste hemellichamen te noemen. De hun bekende planeten (afgezien van de Aarde) droegen namen van Romeinse goden. De dinsdag heette bij hen Martis dies, een verwijzing naar de planeet Mars die op zijn beurt was genoemd naar de oorlogsgod Mars.

Wie heeft de maandag uitgevonden?

De Slavische talen noemen de maandag ‘de dag na de zondag’, maar uit hun namen voor de dinsdag (tweede dag), blijkt dat ook de sprekers van deze talen de maandag als de eerste dag beschouwen.

Wat doe je bij een detacheringsbureau?

Wat doet een detacheringsbureau? Een detacheringsbureau bemiddelt tussen vraag en aanbod. Het aanbod bestaat uit (hoog-) opgeleide professionals binnen verschillende vakgebieden. Zij staan onder contract bij het detacheringsbureau, maar gaan op opdrachtbasis aan de slag bij opdrachtgevers.