Wat kost overnachting vrienden op de fiets?

Wat kost overnachting vrienden op de fiets?

‘ Wat kost een overnachting? Een overnachting bij een logeeradres van Vrienden op de Fiets kost € 22,50 per persoon per nacht, op voorwaarde dat je een geldige Vriendenpas kunt tonen. Voor deze prijs mag je ook een energierijk ontbijtje verwachten.

Hoe werkt vrienden op de fiets?

Wat is Vrienden op de Fiets? Echte Vrienden houden van een meerdaagse fietstocht of wandeling. Aan het einde van een sportieve dag zijn ze moe, maar voldaan. De Vrienden zoeken een bed voor één nacht en een stevig ontbijt.

Hoe lang bestaat vrienden op de fiets?

De prijzen voor logies met ontbijt bij de gastgezinnen variëren, maar bedragen maximaal € 18,50 per persoon per nacht. . Handig is, dat op de website van de Stichting correcties op het boekje keurig worden bijgehouden. De start van ‘Gezinnen op de fiets’ was in 1998 en is een initiatief van de Vlaamse Gezinsbond.

Kan ik op de fiets?

Je mag in een groepje van maximaal twee mensen fietsen, mits je onderling anderhalve meter afstand houdt. Met gezinsleden fietsen kan wel, maar wees wel extra waakzaam.

Hoe weet je of je fiets mee kan in de trein?

In alle binnenlandse treinen mogen fietsen worden meegenomen, met uitzondering van de spitstijden (6.30-9.00 uur en 16.00-18.30 uur). De plek waar de fietsen gestald mogen worden is aangegeven met een sticker op de buitenkant van de trein.

Kan je met je fiets in de trein?

Wanneer mag mijn fiets mee in de trein? Met een Fietskaart Dal mag je je fiets meenemen op maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 – 16.00 uur en tussen 18.30 – 6.30. In het weekend, op feestdagen en in juli en augustus mag je fiets de hele dag mee in de trein.

Kan ik met de fiets op de trein?

Vanaf 01/01/2021 moet je terug over een “Fiets Supplement” beschikken. Dit supplement kost 4 euro* per enkele reis op een binnenlands traject en je moet het kopen voor je op de trein stapt. Vouwfietsen mag je echter steeds gratis meenemen.

Kan je met de fiets op de trein?

Om een gewone fiets, tandem, fietskar of Segway mee te nemen op de trein, moet je een Fietsbiljet te kopen. Dit kost 4 euro* per enkele reis op een binnenlands traject.