Wat kost een veiligheidsdeur?

Wat kost een veiligheidsdeur?

Prijzen inbraakwerende deuren De kosten voor het laten installeren van een veiligheidsdeur hangen af van het type deur en de veiligheidsklasse ervan. Gemiddeld genomen beginnen prijzen bij ongeveer € 1200 voor het installeren van een eenvoudige inbraakwerende voor- of achterdeur.

Wat is een veiligheidsdeur?

Een veiligheidsdeur is een inbraakwerende deur als ze voldoet aan de volgende kenmerken: het deurblad is volledig van staal. De afwerking gebeurt meestal met houten panelen. de deur moet aan slotzijde boven, midden en onder met verschillende stalen sluitpinnen vergrendelen.

Wat kost een gepantserde deur?

Voor een gepantserde deur mag je rekenen op een kostprijs tussen de € 2000 en € 6000, afhankelijk van de beveiligingsopties die je kiest. Het is verstandig om altijd prijzen op maat aan te vragen bij verschillende bedrijven en te vergelijken.

Hoeveel kost een inbraakwerende deur?

De prijs van een inbraakwerende deur hangt af van de veiligheidsklasse en de materiaalsoort. Dit kan zijn: hout, staal, pvc of aluminium (of een combinatie hiervan). Gemiddeld genomen moet je rekening houden met een kostprijs van € 1500 tot € 2000 voor een standaard inbraakwerende deur (inclusief BTW en installatie).

Wat is een gepantserde deur?

Een gepantserde deur bestaat uit plaatstalen structuren. Zowel de deurvleugel en het frame bestaan allebei uit plaatmateriaal. Dit wordt aangevuld met een bescherming van de cilinders, een verzwaard slot en extra beschermde scharnieren.

Welke deur voor appartement?

Om volledig gerust te zijn en ook gevorderde inbrekers af te weren, kies je dus best voor een gepantserde deur voor je appartement. Ook bestaat er een Europese veiligheidsnorm ‘EN 1627’ waaraan de beveiliging moet voldoen om voldoende veilig te zijn.

Wat kost een veiligheidsdeur appartement?

De prijs van een veiligheidsdeur hangt van enkele factoren af zoals de afmetingen, kleur en gekozen samenstelling. De veiligheidsklasse is ook bepalend. Hoe hoger die is, hoe duurder de prijs zal oplopen. Prijzen voor een eenvoudige gepantserde appartementsdeur beginnen ongeveer aan €1200 – €2000.

Wat is gepantserde deur?

Gepantserde deuren zijn allen voorzien van een sterk materiaal en daarnaast beveiligde cilinders waardoor de deur beveiligd is tegen afbreken, uittrekken en boren. Op deze manier geeft u uzelf een optimale beveiliging tegen eventuele inbrekers.