Wat kost een trap bekleden bij Kwantum?

Wat kost een trap bekleden bij Kwantum?

Een gemiddelde trap met 14 treden renoveer je al vanaf ongeveer €660. -. * Dit uitgebreide pakket bestaat uit traptredes, stootborden, kantenband, lijm en traprenovatie kit. Daarnaast is onze traprenovatie-oplossing gemaakt van een duurzaam product dat geschikt is voor actief gebruik en tegen een stootje kan.

Wat is de goedkoopste Trapbekleding?

Het materiaal waaruit je het beste kan kiezen voor een goedkope traprenovatie is tapijt, laminaat of PVC. Tapijt is hiervan de goedkoopste optie. Laminaat is overigens nog steeds de meest gekozen trapbekleding, het is makkelijk te verwerken, snel te leggen en ook goedkoop maar dan op termijn.

Wat op de trap leggen?

Voor het bekleden van je trap zijn er grofweg twee opties: het plaatsen van overzettreden of het laten bekleden van je trap. Qua materialen kun je kiezen voor laminaat, hout, vinyl, linoleum, tapijt of sisal. Laminaat is daarbij de meest gekozen optie.

Lees ook:   Wat is katoen satijn dekbedovertrek?

Hoeveel kost een traprenovatie ongeveer?

Gemiddeld kost een traprenovatie tussen de € 1.000,- en € 3.500,-. Andere mensen die een traprenovatie laten uitvoeren betalen gemiddeld € 2.000,-.

Wat kost een trap bekleden Upstairs?

Gemiddeld kost een traprenovatie rond de € 2.000, voor een rechte trap met 13 tot 14 traptreden….Wat kost een traprenovatie?

Soort trap Gem. kosten per trap, incl. materiaal, montage en btw
Rechte open trap € 1.700
Open trap met onder- of bovenkwart € 2.250
Gesloten trap met onder- of bovenkwart € 2.800

Wat kost trap bekleden met PVC?

Het bekleden van een open trap met PVC kost gemiddeld €125,- per trede. Eiken kost in vergelijk een stuk meer, namelijk gemiddeld €155,- per trede. Het bekleden van een gesloten trap is iets duurder, maar hierbij worden ook de stootborden meegenomen in het bekleden.

Wat is het beste op de trap?

We adviseren watergedragen verf voor de trap, deze wordt ook keihard, stink niet en is beter voor het milieu. Kies als beste verf voor de trap een A-merk zoals Sigma, Sikkens of Wijzonol. Dit zijn namelijk professionele merken die garant staan voor de beste bescherming tegen krassen en beschadigingen.

Lees ook:   Waar zit de salmonella in een ei?

Wat voor soort tapijt op de trap?

Omdat de trap vaak belopen wordt, is het raadzaam te kiezen voor tapijt met een grote slijtvastheid. Bedenk ook of je meer loopcomfort of geluidsdemping wilt. In deze gevallen is een ondertapijt een verstandige keuze. Ook voor het verlengen van de levensduur van je trap raden wij ondertapijt aan.

Wat kost gemiddeld een traprenovatie van Upstairs?

Hoe duur is een trap van Upstairs?

Traprenovatie kosten per soort

Soort traprenovatie Gemiddelde traprenovatie prijs, incl. montage
Trap schilderen € 35 per trede
Traprenovatie tapijt € 45 per trede
Traprenovatie laminaat (HPL) € 125 per trede
Traprenovatie PVC € 135 per trede