Waarom is Porsche zo duur?

Waarom is Porsche zo duur?

Ongeacht het model of het productiejaar, de meeste Porsches zijn uitzonderlijk gebouwd en ze bieden ook een hoop indrukwekkende technologie en technische oplossingen. Porche’s missie om verbazingwekkende prestaties te leveren is zeker duidelijk op het moment dat je je ogen op het prijskaartje legt.

Hoe snel laad Porsche Taycan?

Bij een AC laadpunt met een continu laadvermogen van 11 kW wordt de lege accu van een Porsche Taycan in circa 8 uur opgeladen. Indien de auto daarvoor geschikt is kan er ook met 22 kW AC (beschikbaar tweede helft 2020) continu geladen worden, waarmee de laadtijd gereduceerd wordt tot circa 4 uur.

Wat kost de Porsche Taycan?

De prijslijst van de nieuwe Taycan begint bij 87.200 euro. Daarvoor krijg je de 408 pk sterke basisversie met met een WLTP-actieradius van 407 kilometer. De versie met de Performance Battery kost 6044 euro extra. Dan krijg je niet alleen 68 pk extra, maar ook 81 kilometer meer actieradius.

Lees ook:   Wat te doen bij Liespijn kind?

Welke Porsche is elektrisch?

Mission E Cross Turismo. Het studiemodel Mission E Cross Turismo weerspiegelt onze visie op een elektrische sportwagen voor een actieve levensstijl. Met een Turismo achterzijde die nog meer ruimte biedt voor al uw wensen. Een auto voor dagelijkse avonturen – maar met prestaties die allesbehalve alledaags zijn.

Is een Porsche duur in onderhoud?

Laat je overigens niet zomaar verleiden door die ‘lage’ aanschafprijzen: de 996 – en een Porsche in het algemeen – is een dure auto om in te rijden. Dat betekent dat onderhoud al heel snel heel duur wordt, en dat je wat vaker naar de garage moet dan met de gemiddelde Suzuki Swift.

Hoeveel km Taycan?

De Porsche Taycan heeft een ingeschatte actieradius van 323 km die je goed kan noemen. Daarbij heeft hij een topsnelheid van 230 km/h, wat enigszins lager is dan het gemiddelde. Van 0-100 accelereert de elektrische Porsche Taycan in 5.4 seconden, wat iets sneller is dan een auto binnen het grote auto segment.

Lees ook:   Wat is de begunstigde?

Waar 800 volt laden?

Voor die 800 volt kun je helaas nog lang niet bij alle snelladers terecht. Ionity, de joint venture waar ook Porsche, Hyundai en Kia aan meedoen biedt deze laders wel aan. Porsche is bezig met een eigen snellaadnetwerk dat uiteraard op 800 volt werkt en ook Hyundai is bezig om soortgelijke laadstations te ontwikkelen.

Hoe duur is een Porsche Taycan Turbo S?

vanaf € 190.003Porsche Taycan Turbo S / Consumentenadviesprijs

Hoeveel kost een Porsche Taycan 4S?

vanaf € 108.902Porsche Taycan S / Consumentenadviesprijs

Is er een elektrische Porsche?

De 911 is het laatste model dat Porsche van een volledig elektrische aandrijflijn voorziet. Die kunnen we dan ook niet voor 2030 verwachten, maar een dergelijke aandrijflijn opent wel nieuwe deuren.

Is de Porsche Taycan elektrisch?

De Porsche Taycan wordt aangedreven door een elektrische motor. De Porsche Taycan is één van de 13 modellen die het merk Porsche levert in Nederland.