Wat kost een smeedijzeren hek?

Wat kost een smeedijzeren hek?

Wat kost sierhekwerk? Gemiddeld kost sierhekwerk € 2.000. De totale prijs voor jouw sierhekwerk is afhankelijk van het aantal meter en of je een gecoat sierhekwerk wilt. De prijs voor een sierhekwerk start al vanaf € 30 per meter.

Waar sierhekwerk kopen?

Sierhekwerken op maat kunt u voordelig online kopen bij Hekwerkwebshop.nl. Een sierhekwerk siert uw tuin en is een sfeervolle omheining van uw tuin of erf. Sierhekwerken zijn van hoge kwaliteit en hebben langdurige garantie.

Wat kost sierhekwerk per meter?

De sierhekwerk prijzen hangen af van een aantal factoren, namelijk: type sierhekwerk, de grootte van het project en de eventuele opties. Om een kleine indicatie te geven variëren de gemiddelde sierhekwerk prijzen van € 160,00 per meter tot € 300,00 per meter.

Lees ook:   Hoeveel progesteron per dag?

Wat kost een stalen hek?

De kosten voor het plaatsen van een hekwerk is gemiddeld €2.850, met typische kosten tussen €1.670 en €4.100. Voor de meest voorkomende materialen besteed je ergens tussen €39 en €150 per strekkende meter, inclusief professionele plaatsing. Arbeid en materialen maken elk 50% uit van het totale budget.

Wat kost een spijlenhekwerk?

Een verzinkt spijlenhekwerk kost per meter tussen de € 30 en € 70. Een verzinkte looppoort van een 1 meter kost tussen de € 240 en € 300.

Wat kost een Sierpoort?

Een sierpoort kan in je hekwerk geplaatst worden, maar wordt ook vaak vrijstaand geplaatst. Een sierpoort is een relatief goedkope keuze en is verkrijgbaar tussen de € 130 en € 300. Hier is het coaten van de poort al bij inbegrepen. Als inrijpoort zijn deze poorte vekrijgbaar tussen de € 400 en € 900.

Wat kost hekwerk gaas?

De goedkoopste vorm van gaashekwerk is kippengaas. Als je een kippenren gaat plaatsen ben je voor een rol van 25 x 1m tussen de € 25 en € 35 kwijt. Dassen-/nertsengaas is het duurste gaas en kost tussen de € 60 en € 120.

Lees ook:   Is zuurkool gezond vitamine?

Wat kost een metalen hekwerk?

Prijstabel

Soort hek Prijs Kosten voor plaatsing
Gaashek €2,80 per m2 (€70 per rol van 25 m) €5 – €15 per m2
Staafmat hek €20 – €75 per m2 €10 – €25 per m2
Houten hek €20 – €70 per m2 €10 – €25 per m2
Sierhek/spijlenhek €25 – €85 per m2 €10 – €25 per m2

Wat kost een Dubbelstaafmat hekwerk?

Dubbelstaafmat: De meest populaire variant van een staafmat hekwerk is dubbelstaafmat. Dit hekwerk wordt opgebouwd uit matten met horizontale en verticale spijlen. Het is een populair hekwerk omdat het zowel stevig als elegant is. De kosten van een dubbelstaafmat hekwerk variëren van € 20 tot € 80 per m2.

Hoe plaats je een hekwerk?

Leg voor de handigheid de palen om de breedte van de mat neer (in dit geval dus 200cm) Gebruik de grondboor en maak een gat in de grond. Plaats de paal in het gat en gebruik de rubberen hamer op de paal om hem vast te zetten. Check nadat je klaar bent met vastzetten of de paal recht staat.

Lees ook:   Wat is het duurste shirt ter wereld?