Wat kost een Lucrin injectie?

Wat kost een Lucrin injectie?

Kostenoverzicht leuproreline

BUSERELINE
Gemiddelde prijs per 1 wegwerpspuit
Gemiddelde prijs per 1 wegwerpspuit
LUCRIN PDS, POEDER VOOR INJECTIEVLOEISTOF 3,75 mg € 114,07 € 114,07 vergoed
LUCRIN PDS, POEDER VOOR INJECTIEVLOEISTOF 30 mg € 563,48 € 563,48 vergoed

Waar Lucrin injecteren?

De injectie moet onder de huid (subcutaan) of in een spier (intramusculair) worden gegeven. Lucrin PDS Depot 11,25 mg mag voor de behandeling van endometriose (baarmoederslijmvlies dat zich buiten de baarmoeder bevindt) en leiomyomata uteri (vleesbomen) maximaal 6 maanden gebruikt worden.

Kan je zwanger worden met Lucrin?

Het gebruik van Lucrin kan de vruchtbaarheid van vrouwen en mannen nadelig beïnvloeden. Bij vrouwen is dit effect reversibel na het stoppen van de behandeling van 6 maanden. Er zijn geen gegevens met betrekking tot de mannelijke vruchtbaarheid na behandeling met leuproreline-acetaat.

Hoe vaak Lucrin?

Bij prostaatkanker: afhankelijk van de sterkte van de injectie elke dag, 1 keer per maand, 1 keer per 3 maanden of 1 keer per half jaar. Bij een implantatiestaafje: 1 keer per maand of 1 keer per 3 maanden. Bij borstkanker: afhankelijk van de sterkte van de injectie 1 keer per maand of 1 keer per 3 maanden.

Hoe lang duurt het voordat Lucrin uit je lichaam is?

Het staafje wordt door het lichaam langzaam vanzelf afgebroken. Bij endometriose, vleesboom en ter voorbereiding op een operatie: afhankelijk van de sterkte van de injectie 1 keer per maand of 1 keer per 3 maanden. Bij een IVF-behandeling: op bepaalde dagen van de cyclus.

Hoe lang voor Lucrin werkt?

Afhankelijk van de hoeveelheid in de injectie werkt de injectie ongeveer 1 of 3 maanden lang. Als u dit medicijn gebruikt blijft de menstruatie meestal weg. Als de baarmoeder bij de operatie niet is verwijderd, zal 7 tot 12 weken na de operatie de menstruatie weer terugkeren.

Hoe lang duren bijwerkingen tamoxifen?

Misselijkheid en braken Als misselijkheid optreedt, is dit voornamelijk aan het begin van de behandeling en dit verdwijnt meestal spontaan na 3 tot 4 weken na de start van de behandeling. Advies: Zorg ervoor dat u voldoende, ongeveer 1,5 tot 2 liter per dag, drinkt.