Wat is mijn datalimiet?

Wat is mijn datalimiet?

Datalimiet houdt in dat u binnen uw abonnement niet onbeperkt gebruik kunt maken van internet. Er zit dus een grens aan het openen van webpagina’s, het versturen en ontvangen van e-mail en het gebruik van apps waar internetverbinding voor nodig is. Deze grens wordt aangegeven in MB.

Wat is toegang tot mobiele data?

U kunt mobiele data in- of uitschakelen om te voorkomen dat apps en voorzieningen via het mobiele netwerk verbinding maken met het internet. Als mobiele data is ingeschakeld, gebruiken apps en voorzieningen uw mobiele verbinding als wifi niet beschikbaar is.

Wat betekent mobiele data huidige periode?

Android – Ga naar instellingen → Verbindingen → Gegevensgebruik. Hier zie je hoeveel je in een bepaalde periode verbruikt hebt. Ook zie je precies over welke periode het gaat, maar niet welke apps hoeveel gebruiken. Ook via de mobiele app of site van je provider kun je jouw dataverbruik bekijken.

Hoe datalimiet uitschakelen?

Kies Netwerk en selecteer Verbindingen. Selecteer de verbinding die u wilt wijzigen. Schakel vervolgens, onder Datagebruik, de optie Als verbinding met een datalimiet instellen in of uit.

Waar blijven mijn MB’s?

Wil je weten waar jouw MB’s precies aan opgaan? Dit kan je het snelst zien in de verbruik per app functie in je toestel. Je kunt dit ook opvragen door te bellen of te smsen. Kijk in MijnKPN om te zien hoeveel MB’s je nog hebt in deze periode.

Wat is Gegevenswaarschuwing?

Tik op Gegevenswaarschuwing. Tik op GB om de eenheid voor de waarschuwing in te stellen. Tik in het uitklapvenster op MB voor megabytes of op GB voor gigabytes (1 GB = 1000 MB). Typ bij hoeveel verbruikte MB’s of GB’s u een melding wilt ontvangen.

Wat verbruikt mobiele data?

Zo controleer je snel je dataverbruik Ga in de instellingen naar ‘netwerk en internet’ en tik op ‘mobiel internet; Je ziet direct in beeld hoeveel data je deze maand gebruikt hebt; Voor meer gedetailleerde informatie, tik op ‘Datagebruik van app’; Je ziet in een lijndiagram je datagebruik door de maand heen.

Wat is de huidige periode Iphone?

Bij Huidige periode zie je hoeveel data je verbruikt hebt sinds de laatste reset. Daaronder vind je van alle apps hoeveel data ze in diezelfde periode verbruikt hebben.

Wat verbruikt veel data?

Zo controleer je snel je dataverbruik Je ziet direct in beeld hoeveel data je deze maand gebruikt hebt; Voor meer gedetailleerde informatie, tik op ‘Datagebruik van app’; Je ziet in een lijndiagram je datagebruik door de maand heen. Onder de grafiek zie je welke apps het meeste data verbruiken.

Wat te doen bij gegevens waarschuwing?

Voor het instellen van een waarschuwing en een gebruikslimiet gaat u als volgt te werk:

  1. Ga naar Instellingen > Gegevensgebruik.
  2. Als u het waarschuwingsniveau wilt instellen, sleept u de rechterkant van de oranje balk omhoog/omlaag.