Hoe zet je wisselgesprek aan?

Hoe zet je wisselgesprek aan?

1. Ga naar “Meer instellingen”

  1. Druk op Telefoon.
  2. Druk op het icoontje voor menu.
  3. Druk op Instellingen.
  4. Druk op Meer instellingen.
  5. Druk op de indicator naast “Wisselgesprek” om de functie in of uit te schakelen.
  6. Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

Wat is een wisselgesprek?

In de telefonie is een wisselgesprek de situatie waarbij iemand een telefoongesprek voert, en tijdens dit gesprek een toontje hoort (het zogenaamde ‘Call Waiting’-signaal) dat aangeeft dat er een tweede aan hem of haar gerichte oproeppoging is.

Hoe zet ik wisselgesprek aan op iPhone?

Wisselgesprek op je iPhone starten Allereerst moet je de functie aanzetten. Duik hiervoor de Instellingen in en ga naar ‘Telefoon’; Tik vervolgens op ‘Wisselgesprek’ en verschuif de schakelaar zodat het vakje groen wordt; Vanaf nu kun je een wisselgesprek aannemen.

Wat is een extern gesprek?

Als uw omgeving is geconfigureerd voor Externe oproep, verbindt u gesprekken door naar een van de nummers die u hebt opgegeven op het tabblad Telefoons van het dialoogvenster Opties of naar een nieuw nummer.

Waarom kan ik wisselgesprek niet inschakelen?

Wisselgesprek aanzetten toestel/netwerk (beide dienen te gebeuren): – Toestel: Instellingen -> Telefoon -> Wisselgesprek -> zet het schuifje van het wisselgesprek aan.

Wat betekent wisselgesprek iPhone?

Wanneer je in een gesprek bent is het mogelijk om een tweede telefoongesprek te ontvangen. Deze kun je vervolgens aannemen, in de wachtzetten of negeren. Dit heet wisselgesprek en is standaard aanwezig op de iPhone.

Waarom krijg ik geen wisselgesprek?

Waarom krijg ik geen wisselgesprek iPhone?

In de Mijn Gesprek app ga naar Instellingen -> Vast/mobiel integratie -> zet het schuifje achter Vast/Mobiel integratie uit. 4. Wisselgesprek aanzetten toestel/netwerk (beide dienen te gebeuren): – Toestel: Instellingen -> Telefoon -> Wisselgesprek -> zet het schuifje van het wisselgesprek aan.

Wat is kondig beller aan?

Wanneer je wordt gebeld wordt er direct via de stem van Siri aangekondigd wie de beller is. Deze optie is in te stellen via: Instellingen -> Telefoon -> Kondig beller aan.

Hoe gesprek weigeren iPhone?

Je kunt natuurlijk net zolang wachten totdat je telefoon niet meer overgaat. Het kan gemakkelijker, maar niet via het scherm van je iPhone. Om een gesprek te weigeren, druk je tweemaal op de stand-byknop: de eerste keer wordt de beltoon gedempt, de tweede keer weiger je het gesprek definitief.

Kan je Siri een andere naam geven?

Je kunt Siri je aan laten spreken met een andere naam als je dat wilt. Open Siri en houd de Home-knop ingedrukt. Zeg “From now on, call me naam.” Siri zal de naam voor je bevestigen. Dit wijzigt de vermelding van je “bijnaam” in je persoonlijke contactgegevens.

Wie belt mij Iphone?

Je stelt het als volgt in: Open de Instellingen-app. Ga naar Telefoon > Kondig beller aan. Kies hier de gewenste optie.