Waarom niet met motor door McDrive?

Waarom niet met motor door McDrive?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel. “De McDrive is bedoeld voor auto’s. Het is niet toegestaan om langs de McDrive te gaan met de fiets”, aldus McDonald’s Gouda. “De McDrive is hierop ingericht en zo kunnen we ook de gewenste afstand behouden, zodat we een contactloze McDrive kunnen aanbieden.” Dus…

Kan je in de Mcdonalds met cash betalen?

Voor je betaalt, controleer je het overzicht van je bestelling op het scherm. Je beslist vervolgens of je liever cashloos betaalt aan de kiosk of met cash aan de kassamedewerker.

Kun je bij de Mac met creditcard betalen?

Bij McDonald’s kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA en American Express (AMEX). Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Kun je contant betalen bij de McDrive?

‘ Hij roept mensen op zoveel mogelijk gebruik te maken van de McDrive of McDelivery en een bestelling in het restaurant mee te nemen en niet ter plekke op te eten. Ook dienen bezoekers aan het restaurant zoveel mogelijk contactloos te betalen. Betalen bij de McDrive kan vanaf nu alleen nog maar contactloos.

Kan je contant betalen bij McDrive?

Betalen bij de McDrive kan vanaf nu alleen nog maar contactloos. Medewerkers dragen handschoenen bij elke betaling en vermijden fysiek contact. Directeur Erwin Dito van McDonald’s Nederland kondigt de maatregelen aan in een paginagrote advertentie in de zaterdageditie van De Telegraaf.

Kan je bij de Mac binnen zitten?

Fastfoodketens als McDonald’s en FEBO zijn vastbesloten om zich aan de nieuwe coronaregels te houden die zaterdag ingaan. Bezoekers die binnen iets komen eten of drinken moeten dus een geldig coronatoegangsbewijs via de QR-code laten zien.

Kun je bij de Mac binnen eten?

Momenteel kun je door de McDrive om een bestelling af te halen en sinds enkele weken mag je ook binnen eten afhalen (take out), maar binnen eten of op het terras is er niet bij.

Kan ik bij de Hema met een creditcard betalen?

Je kan betalen met: Contant. Pinnen. Creditcard: MasterCard, VISA of American Express.

Kan je met een bus door de McDrive?

Niet toegestaan “De McDrive is ingericht voor autovoertuigen. Zo kunnen we ook rekening houden met de gewenste afstand, zodat we een contactloze McDrive kunnen aanbieden. Andere voertuigen, zoals scooters of fietsen, zijn hier net zoals voetgangers helaas niet toegestaan.”

Kun je afhalen bij Mcdonalds zonder QR-code?

Anders ligt dit bij McDonald’s. Wie naar een vestiging gaat, moet bij de entree een geldige QR-code laten zien als ze in de fastfoodzaak komen. Opvallend is dat gasten deze ook moeten tonen als ze op het terras zullen zitten, terwijl het kabinet terrassen had vrijgesteld van de verplichte check.

Hoe werkt Mcdelivery?

Hoe werkt het? Het bestellen is heel simpel. De gebruiker downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account.

Kan je afhalen bij de Mac?

Je bent van harte welkom om een maaltijd af te halen. We hebben je bezoek veilig en contactloos gemaakt. Nadat je bestelling is bereid, kun je er thuis van genieten.