Waar wordt de bekerwedstrijd uitgezonden?

Waar wordt de bekerwedstrijd uitgezonden?

Op welke zender en hoe laat zijn de samenvattingen van de KNVB bekerwedstrijden te zien, op televisie en op internet? FOX, ESPN en Veronica zijn de zenders die de wedstrijden live uitzenden, naast de samenvattingen van de bekerwedstrijden op tv en online.

Waar word de loting van de KNVB Beker uitgezonden?

Zaterdag 22 januari 2022, start uitzending 22.30 uur Zaterdagavond, bij ESPN 1.

Hoe laat is Loting KNVB Beker?

Kijk hier donderdag 19 augustus vanaf 19.00 uur live naar de loting van de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker.

Welke beker wedstrijden zijn er vanavond?

NAC Breda – VVV Venlo. + Verslag van de wedstrijd NAC Breda – VVV Venlo uit de 1e ronde van de TOTO KNVB Beker.

 • FC Groningen – Helmond Sport. +
 • RKC Waalwijk – Willem II. +
 • TBA vs TBA. +
 • TBA vs TBA. +
 • ADO Den Haag – Gemert. +
 • NAC Breda – FC Utrecht. +
 • PSV – Fortuna Sittard. +
 • Welke zender komt voetbal vanavond?

  Alle live wedstrijden ESPN vandaag. Alle live wedstrijden Ziggo vandaag. Live voetbal op Viaplay vandaag (Bundesliga en Formule 1) Al het voetbal bij RTL 7, Veronica, NOS en meer……Voetbal vandaag op TV: Vrijdag 1 april 2022.

  Tijd 18:00
  Thuis Loting WK Voetbal 2022
  Competitie WK Qatar 2022
  Zender FIFA.com CANVAS (België)

  Welke zender komt Ajax vandaag?

  De wedstrijden worden op Veronica live uitgezonden.

  Welke zender is ESPN 2?

  ESPN Compleet brengt je elke dag het beste op nationaal en internationaal sportgebied. ESPN Compleet kijk je bij Ziggo op kanaal 421, 422, 423, 424 en 425 voor het UHD kanaal.

  Welke zender Ajax vanavond KPN?

  Gewoon gratis, voor alle tv-klanten op kanaal 14! Op ESPN worden regelmatig wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV uitgezonden, maar niet allemaal. Wil je niets missen? Neem dan het ESPN Compleet Pakket en bekijk alle Eredivisiewedstrijden live!

  Wie speelt thuis KNVB Beker?

  De wedstrijden in de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker zijn bekend. Bekerhouder Ajax gaat het in de Johan Cruijff Arena opnemen tegen Vitesse, PSV speelt thuis tegen NAC Breda. In de halve finales spelen de winnaars van RKC-AZ en NEC-Go Ahead Eagles thuis.

  Wie speelt thuis in halve finale beker?

  De winnaar van RKC tegen AZ speelt in de halve finale thuis en de winnaar van NEC tegen Go Ahead ook. Bij een volgende loting (na de kwartfinales) wordt duidelijk of de winnaar van RKC – AZ wordt gekoppeld aan de winnaar van Ajax – Vitesse of aan de winnaar van PSV – NAC Breda.