Kan niet meer posten op Instagram?

Kan niet meer posten op Instagram?

Check de internetverbinding, herstart het apparaat waarop je werkt of installeer de Instagram app opnieuw (zie tip 2). Tenslotte is het ook mogelijk dat de Instagram-app moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Kan post niet delen in verhaal?

Je account staat standaard toe dat anderen jouw posts kunnen delen in hun Stories. Wil je dit niet? Ga dan naar ‘Instellingen’ via het tandwieltje rechtsboven in je profiel, ga naar ‘Privacy en beveiliging’ en vink de optie ‘Opnieuw delen in Stories’ uit.

Wat betekent Kan overzicht niet vernieuwen?

Een van de meest voorkomende redenen waarom Instagram je feed niet ververst, is een langzame of laggy internetverbinding. Omdat de verbinding niet snel genoeg is, kan Instagram de nieuwste foto’s en video’s niet laden.

Hoe vaak je dingen kunt doen op Instagram is beperkt?

Hoe kun je voorkomen dat je geblokkeerd wordt op Instagram? Het algoritme van Instagram probeert robots die automatisch foto’s liken en accounts automatisch volgen op te sporen. Like jij dus (handmatig) meer dan 150 foto’s per uur dan wordt je tijdelijk geblokkeerd in het liken van foto’s.

Waar is mijn Instagram gebleven?

Via de Instagram-app voor Android en iPhone: Tik op of op je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan. Tap in the top right, then tap Your activity. Tik op Accountgeschiedenis om wijzigingen te bekijken die je hebt aangebracht aan je account.

Hoe weet je dat je insta account gehackt is?

Allereerst: zo check je of je Instagram-account gehackt is

 • Open Instagram.
 • Tik rechts onderaan op je profiel.
 • Tik rechtsboven op het menu.
 • Tik onderaan op ‘Instellingen’.
 • Tik op ‘Beveiliging’.
 • Tik op ‘Gegevens bekijken’.
 • Scrol naar beneden tot je bij ‘Accountactiviteit’ komt.

Hoe deel je iemands post op je verhaal?

Zo deel je een instagram post in je story

 1. Ga naar je eigen profiel door op je profielfoto rechts onderin te klikken.
 2. Klik op de post die je door wilt plaatsen in je story.
 3. Klik op het vliegtuigje rechts naast het ‘like’ en ‘comment’ icoontje.
 4. Klik op ‘voeg foto toe aan verhaal’ (EN: ‘Add post to your story)

Hoe deel ik een story van iemand anders?

Verhaal delen op Instagram Tik onder de foto of video in het overzicht op. Klik op Bericht toevoegen aan je verhaal. Tik op Verzenden naar. Klik op Delen naast Je verhaal en vervolgens op Klaar.

Hoe haal je een verwijderd Instagram account terug?

Wees je ervan bewust dat je een verwijderde account niet opnieuw kunt activeren. Als je besluit om je account op Instagram te verwijderen, kun je hem nadat je hem verwijderd hebt, niet opnieuw activeren. Open Instagram. Tik op het icoontje van Instagram op je telefoon.

Waarom doet Facebook het niet?

Controleer eerst of je de nieuwste versie hebt van Facebook voor Android. Je app bijwerken: Ga naar de Play Store of download de nieuwste versie rechtstreeks vanaf Facebook. Als er een nieuwere versie van de Facebook-app is en je die nog niet gebruikt, kun je deze versie hier downloaden.

Hoe lang duurt een beperking op Instagram?

Als een actie wordt geblokkeerd op Instagram, duurt dat meestal tussen de 24 – 48 uur. Let op: als Instagram herkent dat je dezelfde achter vaker herhaalt, dan is het mogelijk dat de blokkade van je acties steeds langer duurt.

Wat betekent account beperken Instagram?

Instagram biedt sinds kort de mogelijkheid om iemand te ‘beperken’, wat betekent dat je ervoor kunt zorgen dat een andere gebruiker niet kan zien wanneer je online bent of dat je hun berichten hebt gelezen.