Kan ik naar McDonalds zonder QR-code?

Kan ik naar McDonalds zonder QR-code?

Fastfoodketens als McDonald’s en FEBO zijn vastbesloten om zich aan de nieuwe coronaregels te houden die zaterdag ingaan. Bezoekers die binnen iets komen eten of drinken moeten dus een geldig coronatoegangsbewijs via de QR-code laten zien. Maar hoe die controle wordt aangepakt, verschilt per bedrijf.

Hoe krijg je gratis McFlurry?

Gratis Hamburger, Mc Flurry of 6 McNuggets via de Mc Donalds app op je verjaardag

  1. Download de Mc Donalds app voor iOS of Android.
  2. Open de app en klik rechtsboven op het poppetje om een account aan te maken.
  3. Vul je gegevens in en druk op opslaan.

Kan je nog naar binnen bij de Mac?

Je bent van harte welkom in onze restaurants voor je favoriete McDonald’s producten. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog steeds van onze producten genieten door middel van de McDrive, Take Out en/of McDelivery. Stel van te voren jouw bestelling samen in de McDonald’s App met onze Wishlist.

Hoe krijg je de McDonalds sokken?

Game voor prijzen bij McDonalds, morgen een paar sokken te winnen, via de app! Het is heel eenvoudig: download de app als je hem nog niet hebt. Speel het spel (even schudden met je telefoon om het te laten sneeuwen) en check of je een prijs hebt gewonnen. Gevonden, thanks!

Hoeveel Coupons tegelijk McDonalds?

Nee, je kunt maximaal 1 product bestellen per keer. Plaats nog een bestelling als je graag nog een product wil.

Wat is het eerste McDonald’s restaurant in Nederland?

Op 15 april 1955 opent Kroc zijn eerste McDonald’s restaurant in Des Plaines, Illinois. Nederland krijgt zijn eerste McDonald’s restaurant in 1971, in Zaandam. Dit is direct ook het eerste restaurant in Europa. Inmiddels zijn er meer dan 250 McDonald’s restaurants in Nederland.

Wat is de waarde van de McDonald’s cadeaubon?

De vaste waarde van de McDonald’s cadeaubon betreft een waarde van 7,50, maar je kunt natuurlijk ook meerdere cadeaubonnen kopen om deze waarde te verhogen. Het aanschaffen van een kadokaart met een lagere waarde, is niet mogelijk. Je kunt de McDonald’s cadeaubon enkel aanschaffen in een filiaal van de fastfoodketen.

Wat is het marketingbeleid van McDonalds?

Het doel van het marketingbeleid van McDonald’s is gasten (vaker) een bezoek aan de McDonald’s-restaurants te laten brengen en producten te verkopen. Hierbij spreekt McDonald’s vooral families met of zonder kinderen aan. Maar natuurlijk ook alle andere personen, van jong tot oud, die de McDonald’s-restaurants bezoeken.