Kan ik Google Play-tegoed terugstorten?

Kan ik Google Play-tegoed terugstorten?

Google Play-cadeaukaarten en ander prepaid Google Play-tegoed kunnen niet worden terugbetaald, tenzij wettelijk vereist. Google Play-promotietegoed kan niet worden terugbetaald. Dit is alleen van toepassing op Google Play-tegoed, Google Play Muziek-abonnementen of Google Play Boeken die zijn gekocht bij Google.

Hoelang duurt het geld terugstorten Zara?

De termijn voor ruilen en retouren is 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Om een aankoop in een van onze winkels te kunnen ruilen of retourneren, is het noodzakelijk dat je de originele kassabon op papier laat zien . Je kunt hem ook laten zien via je ZARA QR (alleen beschikbaar voor retouren).

Wat te doen met Google Play-tegoed?

De Google Play card gebruik je als betaalmiddel in de Google Play store. Kies een bedrag en koop apps, games of gebruik het tegoed voor in-game aankopen en upgrades, zoals voor Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt het tegoed van je Google Play Card ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer.

Kan je Google Play-tegoed overzetten naar ander account?

Het is niet mogelijk om content te delen met of over te zetten naar andere accounts op Google Play, zelfs niet als je de eigenaar bent van beide accounts. Als je meerdere accounts op je apparaat hebt, moet je inloggen op het account dat je wilt gebruiken voordat je je aankoop voltooit.

Wat doet Zara met retouren?

„De artikelen die niet worden verkocht, bijvoorbeeld als het seizoen voorbij is en het weer zich anders heeft gedragen dan de tendens, gaan terug naar de leverancier of door naar opkopers. Onze opkopers verkopen de producten veelal in een outlet. Artikelen die niet meer te verkopen zijn, gaan naar een goed doel.”

Hoe lang is de levertijd van Zara?

De geschatte levertijd is rond de 3-5 werkdagen, afhankelijk van het bezorgadres.

Waarom kan ik mijn Google Play saldo niet gebruiken?

Check in je account of je voldoende saldo hebt om de aankoop af te ronden. Er kunnen specifieke beperkingen voor je kaart gelden, waardoor de transactie geweigerd kan worden. Neem contact op met de instelling die je kaart heeft uitgegeven om na te gaan of zij weten waarom de transactie is geweigerd.

Waar is mijn Google tegoed?

Ga naar de Google Store-instellingen. In het gedeelte Google Store-tegoed: Als je een saldo ziet staan (zelfs al is het € 0,00), ben je er klaar voor. Als je de knop INSTELLEN ziet, selecteer je deze en volg je de instructies op het scherm.

Hoe wissel je van Google account?

In een browser, zoals Chrome Ga op je Android-telefoon of -tablet naar myaccount.google.com. Tik rechtsboven op je profielfoto of naam. Uitloggen. Log in met het account dat je wilt gebruiken.