Kan een Tempur matras op een lattenbodem?

Kan een Tempur matras op een lattenbodem?

Een goed matras is essentieel voor een goede nachtrust. Maar wist u dat een bedbodem ook een heel belangrijke bijdrage levert aan uw slaapcomfort? Daarom ontwikkelt TEMPUR® bedbodems die het matras perfect ondersteunen, zodat ook u perfect kunt slapen.

Kan Tempur matras op boxspring?

1.8 KAN EEN TEMPUR® MATRAS OP ELK TYPE BEDBODEM? Tempur matrassen kunnen in principe op elke ondergrond geplaats worden. De invloed van de bodem op het totale slaapcomfort is ongeveer 20%. Dus een goede combinatie tussen bodem en matras is essentieel voor een goede nachtrust.

Welke bedbodem voor Tempur matras?

Voor de beste ondersteuning van het matras en jouw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems. Deze bodems zijn speciaal gemaakt voor volledige schuim matrassen, en daarmee dus de matrassen van Tempur.

Hoe lang gaat een Tempur bedbodem mee?

Een Tempur matras gaat doorgaans 10 tot 12 jaar mee. Om de kwaliteit van uw Tempur matras te behouden raden wij u aan om in combinatie met uw matras een Tempur bedbodem aan te schaffen.

Hoe vaak Topmatras vervangen?

Gemiddeld genomen gaat een topdekmatras ongeveer 4 à 8 jaar mee. Het is echter ook mogelijk dat uw topper na 2 jaar al contourvormen krijgt. Gelukkig zijn er wel een aantal punten waar u op kunt letten om vast te stellen of uw topdekmatras aan vervanging toe is.

Hoe goed is een Tempur matras?

Matrassen van Tempur hebben een hogere densiteit en dus een hogere levensduur. Daarnaast hebben ze een betere klimatisatie en zijn ze ergonomischer dan een kopie.

Wat is het goedkoopste matras van Tempur?

Het goedkoopste matras van Tempur is de Tempur Original Prima Matras, die € € 1.898,00 in 140×200 cm kost. Natuurlijk is dit model niet zo goed als de nog duurdere Tempur Sensation Deluxe of TEMPUR® Hybrid Elite-modellen. De Tempur Original Deluxe Matras 17 heeft een dunnere schuimlaag en heeft niet zo hoogwaardig schuim als andere versies.

Hoeveel kost Tempur matrassen?

Een van de beste Tempur-matrassen kost bijna € 3.000. Zo zijn de Tempur modellen absoluut een van de duurste matrassen op de markt in vergelijking met andere toonaangevende fabrikanten. U vindt de exacte prijzen voor de verschillende matrassen van TEMPUR® hieronder in onze tabel.

Is Tempur ® kussen wasbaar?

Contact met water of reinigingsvloeistoffen zal het kussen beschadigen. De meeste TEMPUR ® kussens hebben echter een verwijderbare en wasbare hoes. Het kussen kan worden gewassen volgens de wasinstructies op het label dat u in de kussensloop kunt terugvinden.