Hoe werkt IP webcam app?

Hoe werkt IP webcam app?

IP Webcam is één van de populairste apps om van je smartphone een slimme camera te maken. De app laat je op afstand door de lens van je camera kijken, vanaf zowel een andere smartphone of je pc of Mac. IP Webcam kan daarnaast reageren op beweging en geluid, en toont op het scherm wat de huidige datum en tijd zijn.

Hoe kan ik mijn ip camera van buitenaf benaderen?

Wil je een apparaat buiten je netwerk benaderen, dan verbind je met dit ip-adres. Je modem/router laat dit niet zomaar toe, anders hebben ook kwaadwillenden die je ip-adres kennen, toegang tot je netwerk. Het is dus belangrijk dat je de camera koppelt aan dit adres door middel van een poort.

Welke poort openzetten voor IP camera?

Voor het merendeel van de communicatie wordt tegenwoordig poort 80 gebruikt. Je kunt via poort 80 ook contact maken met een IP/wifi camera. Wanneer je binnen je thuisnetwerk het interne adres van de camera in bijv. internet Explorer invoert, wordt er eigenlijk op poort 80 verbinding gemaakt.

Hoe zie je dat een camera aan staat?

Kabels: Een echte beveiligingscamera is vrijwel altijd aangesloten, plaats dus op een realistische manier een kabeltje. Stickers en borden: Het is verplicht om je camerabewaking kenbaar te maken, plaats dus altijd camerabewaking stickers of bordjes in de ruimte van je dummy camera.

Hoe sluit je een IP camera aan?

Zorg voor een netwerkverbinding tussen de camera en jouw smartphone of tablet. Verbind uw IP Camera met een kabel aan uw router, en zorg ercoor dat ook uw smartphone of tablet met deze router verbinding heeft. In geval van WIFI, kies nadrukkelijk voor dezelfde router waarop de camera is aangesloten!.

Wat is een goede IP Camera app?

IP Cam Viewer doet mee voor om de prijs ‘lelijkste Android-app van dit moment’ te winnen wat mij betreft, maar het is toch één van de weinige apps die al jaren standaard op mijn toestel staat. Deze lelijke, maar uitgebreide applicatie biedt alles dat nodig is om IPcamera’s te bekijken.

Hoe inloggen op IP Camera?

Om uw camera te bekijken gebruikt u het INTERNET IP Adres (AAA) van router, gevolgd door het ingestelde poortnummer (BBB) bv http://AAA.AAA.AAA.AAA:BBB, als u de camera via het internet in uw browser wil bekijken.

Hoe werkt iCSee?

U moet de app downloaden naar uw mobiele telefoon of tablet om de camera te bekijken. Zoek iCSee op Apple App Store of Google Play, of scan de onderstaande QR-code. Rechtstreeks verbinding maken met de camera. Open de app en klik op ‘aanmelden’ om een account te registreren.