Hoe masseren na liposuctie?

Hoe masseren na liposuctie?

Bindweefselmassage. Voor een sneller en egaler resultaat is het belangrijk om na 3-4 weken te starten met bindweefselmassage. Dit kan gecombineerd worden met lymfedrainage. Vaak is een fysiotherapeut degene die deze behandeling goed kan uitvoeren.

Hoeveel val je af met liposuctie?

Verliest men gewicht door een liposculptuur? Men kan enkele kilo’s verliezen maar het is zeker geen methode om algemeen gewicht te verliezen. De reden hiervoor is dat vet op zich heel weinig weegt (1 liter vet weegt amper 500 gr).

Wat is After lipo massage?

Een after-lipo massage is een speciale vochtafdrijvende massagetechniek door middel van manuele lymfedrainage, ultrasound en radiofrequentie. Door de massage gaat de lymfecirculatie 10 x sneller werken dan normaal. Hierdoor wordt uw genezingsproces versnelt en uw resultaat verbetert.

Wat is lipo massage?

Lees ook:   Wat is de meest gegeten vis ter wereld?

Lipomassage is een pijnloze techniek die voortvloeit uit de Endermologie. Lipomassage biedt een oplossing voor problemen zoals cellulite, gelokaliseerde vetten en een verslapte huidt. Lipomassage ontketent in de diepte een biologische respons die zorgt dat de afvoer van vetten (lipolyse) op gang wordt gebracht.

Hoe lang niet werken na liposuctie?

U mag de eerste twee weken na de behandeling niet sporten. Daarna mag u sporten met uw drukkleding aan. Na 6 weken mag u weer sporten zonder drukkleding. Wij raden u wel aan in beweging te blijven.

Wat zijn harde plekken na liposuctie?

De verhardingen die na de operatie ontstaan, zijn doorgaans het gevolg van het ontstekingsproces en weefselschade. Bovendien wordt er zwelling veroorzaakt door een reactie op de canule (het instrument waarmee de vetcellen verwijdert worden). Hierdoor zwelt het weefsel op met vocht.

Welke massage na liposuctie?

De massage na de liposuctie wordt uitgevoerd door middel van manuele lymfedrainage. Dit is een massage van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat uw lymfesysteem opnieuw activeert en het overtollige vocht gemakkelijk afgevoerd kan worden.

Lees ook:   Wat te doen als elektriciteit niet conform is?