Hoe duur is een nieuwe antenne?

Hoe duur is een nieuwe antenne?

Antennes zijn de meest goedkope en eenvoudig te monteren onderdelen. De prijzen beginnen bij 10 euro en kunnen afhankelijk van maat en functiemogelijkheden ettelijke honderden tot meer dan duizend euro kosten. Het duurst zijn de SAT-televisieantennes voor kampeerwagens die tot 2700 euro kunnen kosten.

Hoe vervang je een dakantenne bij een auto?

Montage haaienvinantenne

  1. Schroef de originele antenne los van zijn standaard (deze laat je dus gewoon op de auto zitten).
  2. Schroef nu de eindpool van de haaienvin vast op deze standaard en zorg dat hij goed stevig vast zit.
  3. Ga na of de radio goed werkt.
  4. Zorg dat het dak rond de antenne goed schoon is.

Hoe haal je de antenne van de auto?

Antenne is kwestie van losdraaien. En met beleid losdraaien. Hierna even wat vaseline op draad smeren voor je antenne weer vastdraaid.

Kun je met een antenne door de wasstraat?

Stefan Bernhard van de klantendienst van Christ Wash Systems geeft aan dat auto’s met een haaienvin-antenne gewoon door de wasstraat kunnen. “De voertuigen worden op grote schaal gebruikt en worden dagelijks tienduizenden keren foutloos gereinigd en gedroogd in rollovers en in wasstraten”, verzekert Bernhard.

Waarom antenne op auto?

De auto brengt voor antennes een extra uitdaging met zich mee: hij rijdt en is dus voortdurend in beweging. Ook de steeds veranderende positie maakt het lastig. Daarom zijn in een auto vaak meerdere antennes nodig voor dezelfde functie, om te voorkomen dat het antennesignaal gestoord wordt of zelfs helemaal wegvalt.

Welke antenne voor autoradio?

Een van hun beter verkopende modellen is deze Carpoint antennespriet, een autoantenne die bij de meeste auto’s standaard worden geplaatst, wanneer je ze worden verkocht. Wanneer je een goede FM antenne kopen wilt, zit je met dit product zeker goed. Dit is namelijk de beste FM antenne op de markt.