Wat is intern in het Nederlands?

Wat is intern in het Nederlands?

to intern interneren (ww.)
the intern de stagiair
intern inwonende ; stagiair ; clinicus ; stagiaire

Wat is intern ondernemerschap?

Wat is Intern Ondernemerschap? Kort samengevat betreft het de werkhouding en het gedrag van medewerkers waarbij zij kansen zien om zaken op een nieuwe of andere manier te doen, de kansen omzetten in praktische oplossingen met als doel voor klanten resultaten te boeken.

Wat is intern toezicht?

Intern toezicht betreft de controlerende en goedkeurende activiteiten van een daartoe door de betreffende organisatie zelf aangewezen orgaan. De bekendste interne toezichthouders zijn de raad van toezicht (RvT) bij publieke organisaties en de raad van commissarissen (RvC) bij private organisaties.

Wat betekent interne problemen?

intern – bijvoeglijk naamwoord uitspraak: in-tern 1. van binnen ♢ het probleem zit niet buiten de organisatie, maar intern 1. interne geneeskunde [houdt zich bezig met o.a. stoornissen van de ingew…

Hoe ondernemerschap stimuleren?

Er worden initiatieven aangeboden die de ondernemer sterker maken en die ervoor zorgen dat hij meer bewust is van de uitdagingen waar hij voor staat. De ondernemer kan dan volgens zijn eigen behoeften gebruik maken van dat aanbod en zich laten bijstaan door ondersteunende organisaties en/of een professioneel netwerk.

Hoe stimuleer je ondernemerschap?

De belangrijkste: zorg voor veiligheid. Beloon initiatieven en geef vertrouwen. Jij als ondernemer hebt de sleutel in handen. Durf je kwetsbaar op te stellen.

Wat is een raad van toezicht onderwijs?

De Raad van Toezicht heeft een aantal wettelijke taken: goedkeuren van begroting, jaarverslag, strategisch meerjarenplan. controleren op naleven van de wet door het bestuur en code goed bestuur. controleren of onderwijsgeld op juiste manier wordt aangevraagd en besteed.

Wat is een ondernemende medewerker?

Ondernemende werknemers doen hun werk met passie. Zij zijn bijvoorbeeld gepassioneerd over je bedrijf en de producten en diensten die je aanbiedt. Hoewel een passende beloning daarbij ook een rol speelt, komt deze passie vooral van binnenuit. Dit motiveert hen om onder alle omstandigheden goed te blijven presteren.