Wat is werken op Regiebasis?

Wat is werken op Regiebasis?

Bij regiewerk spreken de installateur en de klant vooraf alleen maar het uurtarief en de prijs per eenheid materiaal af. De installateur brengt dan in de loop van het werk of achteraf de bestede uren en gebruikte materialen aan de klant in rekening.

Wat is onder regie?

Als een aannemingscontract wordt uitgevoerd op regiebasis dan wil dat zeggen dat de aannemer een vergoeding ontvangt voor de werkelijk gemaakt uitvoeringskosten (zoals arbeidsloon en materiaal), verhoogd met opslagen voor winst en algemene kosten.

Wat is een Anneemsom?

De prijs die een opdrachtgever aan een aannemer verschuldigd is in het kader van een. ยป Meer over aannemingsovereenkomst aannemingsovereenkomst. Bij de bepaling van de prijs wordt rekening gehouden met de door de aannemer ten tijde van het sluiten van de overeenkomst gewoonlijk gevraagde prijzen. …

Wat is een regie offerte?

Bij een aannemingsovereenkomst in regie hebben de opdrachtgever en de aannemer geen vaste aanneemsom afgesproken. De aannemer ontvangt een vergoeding voor de arbeid die hij werkelijk heeft verricht. Uiteraard ontvangt hij ook een vergoeding de geleverde materialen.

Wat is aangenomen werk?

Bij aangenomen werk maakt de opdrachtnemer op basis van de gewenste uitkomst, wensen en eisen van de opdrachtgever een voorstel en offerte. Hierin beschrijft hij wat je krijgt en onder welke voorwaarden en voor welke prijs. De offerte maakt hij op basis van kennis en ervaring. Hij houdt rekening met mogelijke risico’s.

Wat is een Verrekenpost?

Verrekenpost is een bedrag op de lijst der geldelijke regelingen dat het gevolg is van de overgang van een zaak of een recht naar een andere eigenaar binnen de herverkaveling.

Wat houd stelpost in?

Stelposten zijn geschatte bedragen voor onderdelen van de verbouwing. Je vindt stelposten terug op de offerte en/of aannemingsovereenkomst van je aannemer. Deze geschatte bedragen worden pas bekend wanneer de laatste, ontbrekende details bevestigd zijn.