Welk model broek slankt af?

Welk model broek slankt af?

Kies dan voor een broek met een hoge taille. Een bootcut, flared, slim of straight model brengt je figuur in balans en laat je benen langer en slanker lijken. Vermijd jeansbroeken die los zitten aan je billen (zoals de boyfriend fit, bijvoorbeeld), want die bezorgen je net het omgekeerde effect.

Welke model broek bij buikje?

De jeans voor een buikje Vermijd weelderig borduursel op heuphoogte en opvallende achterzakken. Die trekken namelijk de aandacht naar de lichaamsdelen die je graag wilt camoufleren. Ook nauwsluitende modellen en broeken zonder achterzakken laten je er snel wat dikker uitzien en zijn dus niet zo flatteus.

Welke broeken vallen smal?

Wat heel smal valt zijn de broeken van Retour, Tumble&Dry. Ook de slimfit modelletjes van de Hema vallen vaak smal. Verder heeft Name It vaak ook extra slim modellen. Het verschil tussen extra slim en slim is niet zo groot bij name it, soms is slim zelfs slimmer dan extra slim.

Welke jeans voor buik?

Als je een buikje wilt verstoppen, is een high waist jeans perfect voor jou. Deze jeans heeft het ingenieuze neveneffect dat je er langer uitziet door de hoge tailleband. Andere jeansmodellen die jou goed passen: de kleine feelgood vetkussentjes op je buik kun je gemakkelijk verbergen met een hoge tailleband.

Welke jeans voor maatje meer?

Zorg voor voldoende stretch in de stof Geen probleem met deze denim! Want een jeans met kwalitatieve stretch zorgt voor extra comfort en flexibiliteit maar “hangt” niet na enkele uren aan je lichaam.

Hoe werken pantalon maten?

Pantalons worden weergegeven in confectiematen zoals: 42,44,46, lengtematen (oneven) zoals: 43,45,47 en kwartmaten zoals: 646, 648, 650. Alle afmetingen zijn in centimeters weergegeven. Bandwijdte: Om de bandwijdte te meten, plaats je het meetlint op de plaats waar de riem om je lichaam hoort te vallen.

Wat draag je op een pantalon heren?

Een klassieke pantalon kan je dragen met een twee- of driedelig pak. Een pantalon voor heren in zwart is een veilige keuze en komt betrouwbaar over. Combineer dit met een licht overhemd (liefst effen) als je autoriteit wilt uitstralen. Ook donkerblauw en grijs zijn gepaste kleuren voor een zakelijke look.

Wat is een goede Broeklengte?

Broeklengte. Je kunt de juiste broeklengte bepalen door goed te kijken hoe de broekspijpen bij je schoenen uitkomen. In de regel mogen je broekspijpen niet teveel op je schoenen vallen, een kleine knik in de stof is perfect. Aan de achterkant hoort de broekspijp net boven je hak te eindigen.