Wat is vernieuwend zijn?

Wat is vernieuwend zijn?

vernieuwend – Bijvoeglijk naamwoord 1. innoverend, baanbrekend, grensverleggend, innovatief, betrekking hebbend op iets nieuw maken ♢ Het innoverende bedrijf had steeds vernieuwende ideeën om andere producten te maken.

Wat is innovatief idee?

Innovatie of vernieuwing is een nieuw idee, goed, dienst en proces of combinatie daarvan. Innovatie kan plaatsvinden binnen organisaties maar ook binnen bredere – sociale – verbanden.

Wat is innovatief denken?

Hiermee wordt bedoeld het kunnen bedenken van nieuwe werkwijzen of manieren van denken. Dat wil zeggen het even los kunnen laten van de gebruikelijke manier van werken en denken en ‘buiten de kaders’ treden.

Wat is innovatie voor mij?

Wat is innovatie: de definitie Veel mensen denken bij het woord innovatie aan nieuwe uitvindingen, maar dat is niet alleen wat het inhoudt. Innovatie betekent letterlijk: vernieuwing. Dus wanneer je een product of proces verbetert, dan innoveer je al.

Wat is de definitie van innovatie?

Definitie van innovatie. De definitie van innovatie: Het toepassen van nieuwe technologieën in producten, diensten en processen, of het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten en processen.

Wat is een innovatief product?

Innovatief betekenis & definitie. Innovatief. Een product of dienst is innovatief als het vernieuwend of grensverleggend is. Bij innovatie gaat het erom om producten en diensten op een betere en effectievere manier aan te pakken. Vaak wordt gedacht dat het bij innovatie alleen om de technische verbetering gaat.

Wat is een innovatief product of dienst?

Innovatief – de betekenis volgens Redactie Ensie. Een product of dienst is innovatief als het vernieuwend of grensverleggend is. Bij innovatie gaat het erom om producten en diensten op een betere en effectievere manier aan te pakken. Een product of dienst is innovatief als het vernieuwend of grensverleggend is.