Wat kost een betaald Zoom account?

Wat kost een betaald Zoom account?

Geen zorgen, Zoom is gratis. Tenminste, als je er mee kunt leven dat groepsgesprekken maximaal 40 minuten mogen duren. Ook kent de gratis variant andere beperkingen, zoals het ontbreken van de mogelijkheid om video’s op te slaan. Het goedkoopste betaalde pakket heet Zoom Pro en kost 13,99 euro per maand.

Hoe lang blijft Zoom link geldig?

Een Zoomlink voor één enkele sessie blijft 30 dagen geldig. Herhalende bijeenkomsten kunnen gepland worden tot maximaal 365 dagen in de toekomst.

Is een Zoom account gratis?

Met dit Basic (gratis) account kan je 1:1 sessies houden (zonder tijdbeperking) of met 3 of meer mensen online vergaderen tot 40 minuten. Indien je langer wilt vergaderen kan je na de 40 minuten gelijk een nieuwe sessie starten en doorgaan anders dien je een betaald account (pro-account) te nemen.

Wat is beter teams of Zoom?

Zoom hangt dus in de touwen. Teams is vele malen sterker door de integratie met Office 365-applicaties, die (net als Teams) allemaal door Microsoft zijn ontwikkeld. Daardoor sluiten ze naadloos bij elkaar aan. Het delen van onder meer Word-documenten en Excel-spreadsheets is een fluitje van een cent met Teams.

Kan Zoom langer dan 40 minuten?

Voor 1 op 1 vergaderingen is Zoom gratis te gebruiken. Zijn er meer deelnemers? Dan is de vergadering beperkt tot 40 minuten. Om deze beperking op te lossen is een betaald Zoom abonnement van de vergaderleider (zogenaamde host) nodig.

Wat gebeurt er na 40 minuten Zoom?

De gratis versie van Zoom biedt je de optie om videoconferenties te houden van maximaal 100 deelnemers, mits de meetings niet langer duren dan 40 minuten. Ben je de 40 minuten voorbij, dan worden deelnemers van de conferentie uitgesloten. Vind je het niet vervelend dat je al deze deelnemers weer moet opbellen?

Hoe installeer ik Zoom gratis?

Voor je Android telefoon of tablet ga je naar de Google Play Store, zoek hier naar zoom cloud meetings app en installeer deze. Installatie iOS, iPhone of iPad: Ga naar de App Store en zoek naar de app Zoom Cloud Meetings. Download en installeer deze.