Wat voor prijzen heeft Rachel Renee Russell gewonnen?

Wat voor prijzen heeft Rachel Renée Russell gewonnen?

NAACP Image Award voor Outstanding Literary Work, Children’sRachel Renée Russell / Prijzen

Wie zijn de vriendinnen van Mackenzie Hollister?

Ze vindt het veel leuker om alleen te schrijven in haar dagboek. Ze heeft ook nog eens een kluisje bij de populaire meisjes waaronder Mackenzie. Mackenzie is degene die Nikki pest. Nikki wordt vrienden met de trouwe meisjes Zoë en Chloë.

Waar is Rachel Renée Russell geboren?

Sint Joseph, Michigan, Verenigde StatenRachel Renée Russell / GeboorteplaatsSt. Joseph is een plaats in de Amerikaanse staat Michigan, en valt bestuurlijk gezien onder Berrien County. Wikipedia

Waarom heeft Rachel Renée Russell geschreven?

Biografie. Rachel Renée Russel is een advocaat die liever tienerboeken schrijft dan juridische verhandelingen (vooral omdat boeken veel leuker zijn en omdat je in pyjama en op konijnen-pantoffels de rechtbank niet in mag). ‘ Deze zin staat in haar boeken bij de laatste paar bladzijdes.

Wat voor boeken heeft ze nog meer geschreven Rachel Renée Russell?

Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Rachel Renee Russell. De meest gevonden boeken zijn Dork Diaries, Misadventures Of Max Crumbly 3, Dork Diaries Omg, Dork Diaries Pop Star Pa en Tales From A Not-so-fabulous Life. Dagboek Van Een Muts 3 – In De Spotlights!

Hoeveel boeken heeft Rachel Renée Russell?

Alle boeken van Rachel Renee Russell (74 boeken).

Wat is de geboortedatum van Rachel Renée Russell?

13 maart 1959 (63 jaar)Rachel Renée Russell / Geboortedatum

Hoeveel kinderen heeft Rachel Renée Russell?

Nikki Russell
Erin Russell
Rachel Renée Russell/Kinderen

Hoeveel boeken heeft Rachel Renée Russell verkocht?

Alle boeken van Rachel Renee Russell (74 boeken). Klanten op paagman.nl zochten…

Waar woont Rachel Renée Russell?

Privé Ze heeft twee dochters (Nikki en Erin Russel) en woont in het noorden van Virginia. Zelf heeft ze twee zussen en twee tweelingbroers.

Wat is Rachel Renée Russell eerste boek?

Naast haar carrière als advocate is Rachel Renée Russell schrijfster van de immens populaire serie Dagboek van een muts. In 2009 publiceerde ze het eerste boek en inmiddels zijn er vijf miljoen exemplaren verkocht van de boekenreeks over de antiheld Nikki J. Maxwell.