Wat doet consortium?

Wat doet consortium?

Een consortium is een tijdelijk samenwerkingsverband tussen verschillende partijen. Meestal is het een vereniging, maar het kan ook een contractuele samenwerking zijn. Het consortium wordt gevormd om iets te bereiken. Het is een gelegenheidscombinatie.

Wat is een consortium overeenkomst?

Consortium-/samenwerkingsovereenkomst In een consortiumovereenkomst ofwel samenwerkingsovereenkomst (uitwisselbare termen voor eenzelfde type overeenkomst) leggen de projectpartners (ook projectgroep genoemd) vast onder welke voorwaarden ze gezamenlijk het project gaan uitvoeren.

Wat is consortium onderwijs?

Het Consortium verbindt onderwijsprofessionals in het beroepsonderwijs. Op basis van co-creatie ontwerpt en produceert het Consortium krachtige opleidingsproducten en gevalideerde examens. Ervaringsdeskundigen verzorgen implementatie- en trainingstrajecten die wérken.

Wat is consortium partner?

is een tijdelijke samenwerking tussen een aantal ondernemingen om een bepaald project te realiseren. Wordt een aparte onderneming opgericht, dan spreekt men van een joint venture.

Wat is een consortium onderzoek?

Een consortium-project is een onderzoeksproject met een complexe onderzoeksvraag die de expertise vereist van vier of meer organisaties. Elk project waaraan vier of meer partijen (excl. service providers, inclusiecentra en cofinanciers) deelnemen, is een consortium-project.

Hoe werkt Digibib?

Digibib is het digitale platform van het Consortium. Leerlingen en docenten kunnen hier met een account al het materiaal en de examens voor hun opleiding bekijken. De leermiddelen in de Digibib zijn alleen beschikbaar voor scholen die zijn aangesloten bij Stichting Consortium Beroepsonderwijs.

Wat is een consortium palliatieve zorg?

Antwoord: Een consortium kun je omschrijven als een werkgemeenschap. Een groep mensen en/of organisaties werkt samen rondom een thema, in dit geval palliatieve zorg.

Wat is een overheidswaarborg?

de overheidswaarborg kan gebruikt worden voor de financiering van bedrijfskapitaal of de herfinanciering van bankschulden op korte termijn; voor de aanvang van de openbare werken mag de kredietnemer geen achterstallen hebben op terugbetalingen van leningen van meer dan 3 maanden.

Hoeveel kost Digibib?

De kosten van het gebruik van de Digibib voor Techniek bedragen € 60 per student per jaar op basis van DUO cijfers T. De kosten van het gebruik van de Digibib voor Zorg en Welzijn bedragen € 40 per student per jaar op basis van DUO cijfers T.

Wat is palliatieve zorg IKNL?

Palliatieve zorg is zorg die de kwaliteit van het leven verbetert van patiënten en hun naasten die te maken hebben met een levensbedreigende aandoening of kwetsbaarheid, door het voorkomen en verlichten van lijden, door middel van vroegtijdige signalering en zorgvuldige beoordeling en behandeling van problemen van …