Hoe boarding pass afdrukken Ryanair?

Hoe boarding pass afdrukken Ryanair?

Hoe een instapkaart af te drukken Klik om te beginnen op CHECK-IN gevolgd door het invoeren van je ID-documentnummers in de betreffende velden. Vervolgens controleer je incheckextra’s en ga je naar je instapkaart. Selecteer AFDRUKKEN en er verschijnt een PDF-versie van de instapkaart die je kunt opslaan en afdrukken.

Waar vind ik mijn boarding pass?

Lukt het je niet je boardingpass te downloaden of te printen? Dan kun je je boardingpass natuurlijk ook op de luchthaven uitprinten. Dit kan bij één van de check-in balies. Ga voor meer informatie over de openingstijden van de check-in balies naar informatie over inchecken.

Wat moet je doen op de luchthaven?

Om jouw comfort tijdens het reizen te vergroten, raden we je verder aan zo licht mogelijk te reizen. Je hebt je handen vrij én het vereenvoudigt de controles op de luchthaven. Weet ook dat je geen bagagewagentjes mag meenemen voorbij de veiligheidscontrole en je dus alles zelf zult moeten dragen.

Hoe laat moet ik op het vliegveld zijn Ryanair?

Het is belangrijk dat je op tijd bij de gate bent, minimaal 30 minuten voor de geplande vertrektijd. De gate sluit 20 minuten vóór vertrek van de vlucht. Houd je geldige reisdocument en instapkaart gereed bij de gate.

Hoe werkt check-in vliegveld?

Als je de rij bent doorgekomen kom je aan bij de incheckbalie. Hier geef je je ticket en paspoort af en plaats je je bagage (indien ruimbagage) op de band die mee gaat met het vliegen. Met behulp van deze band wordt je bagage gewogen en vervolgens rolt je koffer weg. Nu kun je lekker zonder zware koffer verder lopen!

Waar slaat iPhone boardingpass op?

Wanneer u een instapkaart, ticket of andere kaart toevoegt aan de Wallet-app op uw iPhone, wordt deze automatisch toegevoegd aan de Wallet-app op uw gekoppelde Apple Watch.

Hoe laat moet je op het vliegveld zijn?

In het algemeen moet je voor Europese vluchten twee uur van tevoren op Schiphol zijn, en voor intercontinentale vluchten drie uur.