Wie betaald wat zelf uitrekenen?

Wie betaald wat zelf uitrekenen?

Download gratis de app! Met WieBetaaltWat hou je een lijst bij van je gezamenlijke uitgaven. Voer gemakkelijk je uitgaven in en bekijk de balans van de groep. Verreken de lijst en wij rekenen uit wie wat aan wie moet betalen! Begin direct!

WieBetaaltWat Hoe werkt het?

Met WieBetaaltWat maak je een lijst aan waaraan je deelnemers kunt toevoegen. Alle deelnemers kunnen uitgaven invoeren en bij elke uitgave aangeven wie mee moeten betalen aan die uitgave. Iedereen kan de balans van de lijst bekijken. Op de balans zie de saldo’s van de verschillende deelnemers.

Hoe bereken je prijs per liter?

Stel dat je een verpakking hebt met zes rollen toiletpapier voor € 1,80. Om de stukprijs te berekenen, deel je de totaalprijs van € 1,80 door zes. De stukprijs voor een rol toiletpapier is in dat geval € 0,30. Stel dat je een navulverpakking shampoo wilt kopen van drie liter voor € 4,50.

Lees ook:   Kan ik als zelfstandige in bijberoep mijn autokosten inbrengen?

Hoe bereken je kosten naar rato?

Rekenvoorbeeld van naar rato berekenen Stel, je hebt de uitgaven begroot op € 2.500,-. Je partner heeft een netto inkomen van € 1.800,- en jij € 1.250,-. Dit is een totaal netto inkomen van € 3.050,-. Het deel van jouw partner is dan 59% (1800/3050*100), wat neerkomt op € 1.475,00 (59/100*2500).

Wie betaald wat verreken lijst?

Als je de lijst verrekent, gebeurt het volgende: Er wordt volgens een slim algoritme berekend wie wat aan wie moet betalen; Alle ingevoerde uitgaven worden vervolgens gearchiveerd en kunnen niet meer worden aangepast. De verrekende uitgaven blijven wel beschikbaar onder Eerdere Verrekeningen > Uitgaven.

WieBetaaltWat zonder email?

Als er niet op je uitnodiging wordt gereageerd, kun je opnieuw een uitnodiging sturen. Je kunt ook deelnemers zonder e-mailadres aan de lijst toevoegen. Als je een vriend wilt vertellen over WieBetaaltWat kun je via de website of de app een linkje sturen.

Lees ook:   Wat is jitter en ping?

Hoe bereken je de liter inhoud?

Hoeveel liter water kan er dan in? De inhoud bereken je door de lengte, de breedte en de hoogte met elkaar te vermenigvuldigen….

 1. Inhoud = lengte (l) x breedte (b) x hoogte (h).
 2. 1 dm3 = 1 liter.
 3. 1 cm3 = 1 milliliter.

Hoe rekening delen?

De rekening delen: deze apps maken het makkelijk

 1. Tikkie. De app Tikkie ken je misschien al.
 2. Wie Betaalt Wat. Een app die ideaal is voor Kerstmis of Oud & Nieuw als je deze dagen met een grote groep vrienden gaat vieren, is ‘Wie Betaalt Wat’.
 3. Bunq.
 4. Piece of Cake.
 5. Je eigen bank.

WieBetaaltWat app?

De app Wie betaalt Wat doet gelukkig al het rekeningwerk voor jou. Zolang jullie als groep netjes invoeren wie wat heeft betaald, verrekent de app daarna alles. Het resultaat is een mooi lijstje, in de app én via de mail, met daarin een overzicht hoeveel jullie elkaar moeten betalen.

Hoe gezamenlijke rekening gebruiken?

Hoe werkt een gezamenlijke rekening? Een en/of rekening is een gezamenlijke spaarrekening of gezamenlijke betaalrekening. Beide rekeninghouders kunnen geld op de rekening storten of er geld vanaf halen. Je hebt voor transacties geen toestemming van de ander nodig.

Lees ook:   Wat is het verschil tussen warme en koude binding?

Hoe verdeel je de vaste lasten?

De kosten verdelen kan op de volgende manieren:

 1. Naar verhouding van inkomen. Stel dat u 3/5 deel van het gezamenlijke inkomen verdient en uw partner 2/5 deel.
 2. Hetzelfde bedrag overhouden. Tel beide inkomens bij elkaar op en trek het totaalbedrag van alle gezamenlijke uitgaven hiervan af.
 3. Ieder de helft.
 4. Een vaste bijdrage.

Kan je geld verdienen met een gratis app?

Er zijn verschillende verdienmodellen beschikbaar voor gratis apps. In-app aankopen en in-app adverteren zorgen ervoor dat er geld verdient kan worden, zonder dat gebruikers worden ontmoedigd om de app te kopen. Welke optie(s) je gebruikt hang af van het soort app en tot welke gebruikers je richt.