Welke Sister Wife is weg?

Welke Sister Wife is weg?

Begin deze maand werd bekend dat Christine (49) uit ‘Sister Wives’ – een realityshow over een polyamoreuze familie in de Amerikaanse staat Arizona – haar relatie met Kody Brown (52) na meer dan 25 jaar heeft beĆ«indigd. In het zestiende seizoen van het programma komen we achter de reden van deze onverwachtse breuk.

Is Christine nog bij Kody?

In november vorig jaar maakt Christine Brown (49) uit ‘Sister Wives’ bekend dat zij en Kody (53) gaan scheiden. In het programma ‘Sister Wives: One on One’ vertelt Christine openhartig over haar huwelijk met Kody en het verdriet dat zij de andere Sister Wives heeft aangedaan.

Wat voor werk doen de Sister Wives?

Zij begon haar eigen bedrijf genaamd ‘Strive with Janelle’, dat zich voornamelijk richt op bloggen en het delen van trainingsmotivatie op social media. Onlangs lanceerde ze nog samen met haar dochter Maddie een gezondheidsprogramma om anderen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

Lees ook:   Kunnen 2 vrouwtjes katten bij elkaar?

Waar leven Sister Wives van?

Vermogen Meri en Janelle even groot Naast het programma hebben de vrouwen individueel ook nog hun eigen bezigheden. Het vermogen van Meri wordt geschat op 400.000 dollar. Ze runt een Bed & Breakfast genaamd ‘Lizzie’s Heritage Inn’. Het vermogen van Janelle is net zo hoog als dat van Meri.

Wie is Christine uit Sister Wives?

Kody Brown uit Sister Wives is op zoek naar nieuwe vrouwen Christine vertelt dat de problemen al een tijdje speelde. “Vroeger ging ik gewoon naar elke familieactiviteit, maar ik twijfelde altijd.

Waar is Billy Brown aan overleden?

InsultBilly Brown / DoodsoorzaakEen insult, ook wel toeval of aanval genoemd, is een abnormale ontlading van zenuwcellen in de hersenen ten gevolge van een epileptische of niet-epileptische oorzaak. Wikipedia

Wat voor werk doet Kody?

Wat verdient Sister Wives?

Robyn en Christine verdienen meer Christine, die geschat wordt op 450.000 dollar omdat ze een juridisch bedrijf is gestart, is helaas sinds deze week geen onderdeel meer van de Sister Wives.

Lees ook:   Wat betekent trishul?

Is de familie Brown nog bij elkaar?

Het nieuwe seizoen van ‘Sister Wives’ is momenteel te zien op TLC, maar toch weten we al hoe het afloopt: Kody en Christine Brown gaan uit elkaar.