Welke branche is zwembad?

Welke branche is zwembad?

9. Toerisme, recreatie en horeca. Deze sector omvat alle economische activiteiten die te maken hebben met de manier waarop we onze vrije tijd invullen. Hierbij kun je denken aan vliegvakanties en kampeertrips, maar ook aan het bezoeken van restaurants, musea, bioscopen, lunchrooms en zwembaden.

Heeft sportschool cao?

De CAO Sport is een overeenkomst tussen de WOS en de vakbonden (FNV Sport & Bewegen, De Unie en CNV Dienstenbond), waarin zij arbeidsvoorwaarden hebben vastgelegd. Deze arbeidsvoorwaarden gelden voor alle werknemers van wie de werkgever is aangesloten bij de WOS.

Wat voor soort branches zijn er?

Financiële dienstverlening. Meer informatie.

 • Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening. Meer informatie.
 • Autohandel, groothandel en detailhandel. Meer informatie.
 • Horeca. Meer informatie.
 • ICT, media en communicatie. Meer informatie.
 • Industrie. Meer informatie.
 • Onderwijs en training. Meer informatie.
 • Onroerend goed.
 • Wat verdien je als fitness instructeur?

  Volgens de Nationale Beroepengids ligt het salaris van een fitnessinstructeur tussen de €1.300 en €2.300 per maand. Het bedrag dat je als fitnessinstructeur gaat verdienen hangt af van de ervaring die je hebt als fitnessinstructeur, de opleiding die je hebt gevolgd en de leeftijd.

  Wat is het minimum netto maandloon?

  Netto is dit gemiddeld € 1.559,58 per maand, afhankelijk van de bedrijfstak en leeftijd. Het is een inkomen ongeveer op gelijk niveau aan de netto bijstandsnorm, het sociaal minimum.

  Welke industrieën zijn er in Nederland?

  Verreweg de grootste branches binnen de industrie zijn raffinaderijen en chemie, de elektrotechnische en machine-industrie en de voedings- en genotmiddelenindustrie. Op enige afstand volgen de basismetaal en metaalproductenindustrie, en de overige industrie, waaronder reparatie en installatie van machines.

  Wat zijn de vijf grootste belangrijkste branches in Nederland?

  Lijst met grootste branches in Nederland, op basis van het aantal actieve bedrijven:

  Financiële instellingen 494.392
  Gezondheids- en welzijnszorg 215.371
  Bouwnijverheid 203.284
  Cultuur, sport en recreatie 186.899
  IT & Communicatie 115.836

  Wat is een beroepssector?

  Een beroepssector is een samenvoeging van een aantal met elkaar verwante beroepsklassen. In totaal worden er op de arbeidsmarkt tien verschillende beroepssectoren onderscheiden. Voorbeelden van beroepssectoren zijn ‘medische en paramedische beroepen’ en ‘economisch-administratieve beroepen’ (Metze, 1995).

  Hoeveel verdiend een sportdocent?

  Na je opleiding start je op ongeveer 2720 euro bruto*. Na 5 jaar verdien je ongeveer 3505 euro bruto per maand. Per uur is dat omgerekend 20,26 euro bruto.

  Hoeveel verdient een personal trainer per uur?

  Het gemiddelde uurtarief van z.z.p. trainers is tussen de € 40,- en € 70,- per sessie(meestal van 1 uur lang).