Welke Airlines vliegen naar Bali?

Welke Airlines vliegen naar Bali?

Helaas gaan er vanuit Nederland geen rechtstreekse vluchten naar Bali. Je hebt dus altijd ergens een overstap. Vanaf Amsterdam Schiphol kun je met bijvoorbeeld KLM en Singapore Airlines naar Bali vliegen. Je kunt ook met Geruda Indonesia, Emirates of Malaysia Airlines vliegen naar Bali.

Wat betekent VTL vluchten?

KLM en Singapore Airlines bieden de vluchten binnenkort aan. Nederland is door Singapore toegevoegd aan de zogeheten ‘Vaccinated Travel Lane’ (VTL). Dat betekent dat volledig gevaccineerde reizigers niet meer in quarantaine hoeven, mits zij met een VTL-vlucht naar Singapore vliegen.

Wat is een VTL land?

(VTL) Met de Vaccinated Travel Lane (VTL) kunnen in aanmerking komende gevaccineerde reizigers profiteren van quarantainevrije toegang tot Singapore als ze aan alle VTL-vereisten voldoen.

Welk vliegveld naar Bali?

Bali Airport ligt op ongeveer 13 km ten zuiden van Denpasar, de hoofdstad van het Indonesische eiland Bali. De luchthaven staat ook bekend als Denpasar Airport en heeft officieel Ngurah Rai International Airport.

Waar vlieg je op als je naar Bali gaat?

Het duurt gemiddeld 16u 25m om van Nederland naar Bali te vliegen als je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol (de populairste luchthaven in Nederland) en naar Denpasar Ngurah Rai (de populairste luchthaven in Bali). Als je van Vliegbasis Eindhoven naar Denpasar Ngurah Rai vliegt, is je vliegtijd ongeveer 25u 40m.

Kun je vliegen naar Bali?

Momenteel vliegen er een zeer beperkt aantal luchtvaartmaatschappijen naar Indonesië, vanuit Nederland. Het vliegveld van Bali is per 14 oktober 2021 weer geopend voornamelijk voor binnenlandse vluchten. Vanaf 7 maart 2022 is een reis naar Bali weer mogelijk met een Visa on Arrival met inreisvoorwaarden.

Hoe duur is vliegen naar Bali?

Een goede prijs voor een vliegticket Bali ligt rond de €550 en €675, in het laagseizoen. Je hebt dan een directe vlucht of een vlucht met een korte overstaptijd van +/- 4 uur. In het hoogseizoen stijgen de prijzen enorm en betaal je al snel €750 of meer voor een retourtje Bali.

Hoe vliegt KLM naar Singapore?

SCHIPHOL – In navolging van Singapore Airlines biedt ook KLM straks zogeheten VTL-vluchten aan tussen Schiphol en Singapore. Die zijn bedoeld voor volledig gevaccineerde reizigers, die bij aankomst in Singapore niet meer in quarantaine hoeven.

Hoe reis ik het goedkoopst naar Bali?

De goedkoopste maanden om naar Bali te vliegen zijn afhankelijk van de hoogseizoenen. Het hoogseizoen op Bali valt in de zomermaanden. Juli is daarom de duurste maand om te vliegen en november is de goedkoopste maand. Eigenlijk zijn dus alle wintermaanden het goedkoopst om te vliegen en de zomermaanden het duurste.