Welk AVI niveau De waanzinnige boomhut?

Welk AVI niveau De waanzinnige boomhut?

Specificaties

Duurzaamheid
Leeftijd vanaf 7 jaar
Merk Terra Lannoo
Categorie AVI Boeken
Artikelcode 9789401415347

Hoeveel delen van De waanzinnige boomhut zijn er?

De waanzinnige boomhut is een boekenreeks voor de jeugd, geschreven door de Australische auteur Andy Griffiths en geïllustreerd door Terry Denton. Inmiddels zijn er 10 delen uitgebracht.

Hoeveel verdiepingen boomhut?

Andy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun waanzinnige boomhut. Er is nu een kringloopstation, een sloopkogel en een spookachtig kerkhof waar het altijd middernacht is. Andy en Terry gaan kamperen op hun nieuwe kampeerterrein.

Is De waanzinnige boomhut een prentenboek?

De waanzinnige boomhut is een populaire kinderboeken serie voor kinderen vanaf 7 jaar. Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige boomhut. Alles is mogelijk in deze boomhut: er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en nog veel meer.

Welk AVI niveau is Dummie de mummie?

Kinderboeken met leesniveau AVI Start van de Dummie de mummie serie

  • vanaf 9 jaar.
  • vanaf 10 jaar.

Wat is AVI 4?

Stel dat een boek op AVI-niveau M4 is geschreven, dan betekent het dat het kind op het niveau van medio groep 4 zit (oftewel halverwege het leerjaar). Een boek met AVI-E6 betekent ‘eind groep 6’. Oftewel, dat boek is bedoeld voor een kind dat op het niveau zit van groep 6 aan het einde van het leerjaar.

Wat is het laatste deel van de Waanzinnige boomhut?

De waanzinnige boomhut 10 – De waanzinnige boomhut van 130 verdiepingen.

Wat is het nieuwste deel van de Waanzinnige boomhut?

😀Hier is de cover van de nieuwe boomhut: De waanzinnige boomhut van 143 verdiepingen. Mooi hè? Het boek verschijnt op 8 februari 2022.

Hoeveel bladzijden heeft de Waanzinnige boomhut 13 verdiepingen?

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 – 12 jaar
Auteur(s): Terry Denton
Vertaler: Edward van de Vendel
Prijs: 15,99
Aantal pagina’s: 248

Wat is het laatste boek van de Waanzinnige boomhut?

Welke leeftijd Dummie de mummie?

Uitleg classificatieresultaat:

Geweld 6
Angst AL
Seks AL
Discriminatie AL
Drugs- en/of alcoholgebruik AL

Hoeveel delen zijn er van Dummie de mummie?

In 2014 verscheen de film Dummie de Mummie in de bioscoop. In 2015 kwam de tweede film: Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba, gebaseerd op het derde boek, en in 2017 de derde, Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet, gebaseerd op het tweede boek.

Hoeveel boeken van De waanzinnige boomhut?

Oorspronkelijk bestond de boomhut uit dertien verdiepingen en telkens worden er dertien verdiepingen bijgebouwd. Er zijn nu tien leesboeken vertaald. Daarnaast zijn er twee doeboeken en drie boeken over andere onderwerpen.

Welke leeftijd boek waanzinnige boomhut?

Hoera! De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen is in de prijzen gevallen. Het boek van auteurs Andy Griffiths en Terry Denton kaapte op 27 juni de Prijs van de Nederlandse Kinderjury voor de leeftijdscategorie 6 tot 9 jaar weg. En of ze daar tevreden mee zijn…

Waar gaat het boek De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen over?

Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes in je mond schiet als je trek hebt. Andy en Terry beleven er de dolste avonturen, want in hun boomhut is ALLES mogelijk!

Wat is het eerste boek van De waanzinnige boomhut?

De waanzinnige boomhut 1 – De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen Winnaar Kinder en Jeugdjury – 8 tot 10 jaar 2015.

Wie zijn de hoofdpersonen van de waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen?

Terry en Andy zijn twee normale jongens. Nouja normaal, ze leven niet in een normaal huis maar in een boomhut van maar liefst 13 verdiepingen en ze houden er wat aparte leefgewoontes op na. Zoals je je wellicht al voor kunt stellen is er van alles te beleven in de boomhut.

Hoeveel bladzijden heeft de waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen?