Wat zet je op je naamplaatje?

Wat zet je op je naamplaatje?

Essentieel zijn de achternamen van de hoofdbewoners. Als het om verschillende hoofdbewoners gaat, vermeldt u de betreffende namen: Smit, Jansen, Bakker enzovoort. Initialen van de voornamen zijn facultatief. Als iedereen achter de voordeur dezelfde naam heeft, dan alleen die naam zonder initialen: Smit.

Wat kost een naambordje?

Vind het perfecte naambordje al vanaf 4.95 Euro! Gratis verzending. Kies een bordje voor de voordeur of een los huisnummer.

Hoe bevestig je een naambordje?

Het naambordje bevestigen met afstandhouders is heel eenvoudig, het enige waar u even op moet letten is dat er een linkse draad op zit waardoor u net de andere kant op moet draaien dan u gewent bent. Dus tegen de klok in is vast en met de klok mee is open.

Waar kan ik een naambordje laten maken?

Naamborden.nl is gespecialiseerd in het maken van RVS naambordjes. Er is een grote keuze RVS naamplaatjes en gebogen en vlakke RVS naamborden. RVS is ook goed te combineren met andere materialen zoals acrylaat, plexiglas, glas, leisteen en corian. Het RVS graveren wij met een moderne lasermachine.

Wat is een naambord?

naambord – Zelfstandignaamwoord 1. een bordje naast de voordeur met de namen van de bewoners ♢ Het naambordje bevatte niet alleen de voornamen van de ouders en de kinderen, maar ook de namen van de huisdieren.

Waar koop ik een huisnummer?

Bij Praxis koop je huisnummers in verschillende afmetingen en in verschillende stijlen. Je kunt de stijl van je huisnummer nu exact afstemmen met een strakke uitstraling van je woning of een klassieke look compleet maken tot in de kleinste details, zoals een deurbel of luifel.

Hoe maak je een naambord?

Hoe kun je een naambordje maken

  1. Zaag het naambordje in de vorm hoe je hem hebben wilt.
  2. Vervolgens boor je 4 gaatjes in de hoeken (voor zover die er zijn natuurlijk haha).
  3. Je gaat het naambordje natuurlijk eerst netjes schuren.
  4. De letters kun je erop schilderen of erin graveren.

Wat zegt je huisnummer?

Woon je op een huisnummer en bijvoorbeeld 3h erbij dan tel je de drie bij het huisnummer op. Bijvoorbeeld huisnummer 21, 3 hoog dan wordt dat 2+1+3=6. Dus dan wordt de energie van jouw huis vertegenwoordigd door het getal 6 in dit voorbeeld. Vaak hebben huizen in het buitenland geen huisnummer maar een naam.