Wat zet je in bijlagen?

Wat zet je in bijlagen?

In de bijlagen kun je verschillende onderdelen van je scriptie kwijt, zoals:

  1. Resultaten.
  2. Uitwerkingen van je enquêtes, interviews, etc.
  3. Kopieën van relevante e-mails, brieven en formulieren.
  4. Lijst van symbolen, afkortingen en definities.
  5. Figuren, tabellen en illustraties.

Waar staan bijlagen in Outlook?

Een bijlage bekijken Klik in de berichtenlijst op het bericht met de bijlage die u wilt bekijken. Dubbelklik op de bijlage in het Leesvenster. Als er meerdere bijlagen zijn, moet u wellicht horizontaal schuiven om de gewenste bijlage te vinden.

Hoe geef je bijlage aan?

Bijlagen komen na de hoofdtekst en de bronnenlijst. De volgorde van de bijlagen is gelijk aan de volgorde waarin de bijlagen in de tekst genoemd worden. Bijlagen krijgen geen aparte paginanummering, nummer door vanaf de hoofdtekst en bronnenlijst.

Hoe bijlagen te openen zonder altijd te vragen in Outlook?

Schakel het selectievakje uit in het dialoogvenster E-mailbijlage openen dat verschijnt Vraag altijd voordat u dit type bestand opent optie en klik op de Open knop.

Is de bronnenlijst een bijlage?

De bronnenlijst komt voor de bijlagen. Zet je bronnen op alfabetische volgorde en noteer deze precies zoals de APA-richtlijnen voorschrijven. Gebruik bijvoorbeeld de APA-handleiding van de Universiteit Tilburg die je via Google kunt vinden.

Hoe zet je bijlage in inhoudsopgave?

Moeten de bijlagen in je inhoudsopgave? Het is voor veel studenten onduidelijk of de bijlagen ook in de inhoudsopgave geplaatst dienen te worden. Het antwoord is ja, de bijlagen horen ook in de inhoudsopgave. Deze krijgen echter geen hoofdstuknummer, maar een eigen nummer.

Hoeveel bijlagen Outlook?

Maximale grootte online e-maildiensten

Online dienst Maximale bijlage
Outlook.com en Hotmail.com 10 Mb
Office365 25 Mb
Gmail 25 Mb
Yahoo 25 Mb

Hoe verwijs je naar een bijlage in Mail?

Om in een brief te verwijzen naar een bijgaande bijlage, zegt men in de standaardtaal als bijlage of in de bijlage. (1) De foto’s van de receptie heb ik alvast als bijlage toegevoegd. (2) In de bijlage vindt u een beschrijving van de woning. Standaardtaal in België is in die context ook in bijlage, zonder lidwoord de.

Hoe nummer je een bijlage?

De bijlagen krijgen een eigen (volg)nummer en titel. Doorgaans wordt voor de nummering van de bijlagen romeinse cijfers gebruikt, maar conventionele cijfers of letters zijn tegenwoordig ook toegestaan. Tot slot wordt elke bijlage op een eigen pagina weergegeven.

Kan geen bijlagen openen in Outlook?

Kies in Outlook voor Extra, Opties. Een nieuw tabblad is toegevoegd: Attachment Security & Options. Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.

Hoe kan het dat ik geen bijlage meer kan openen in mijn mail?

Als je probeert een bijlage te downloaden, zie je misschien een foutmelding, zoals: Bijlage staat niet-geverifieerde scripts toe: We kunnen niet bevestigen of de bijlage veilig kan worden geopend. Als je de bijlage opent, bestaat de kans dat er schadelijke software wordt uitgevoerd op je computer of apparaat.