Wat verdient een schooldirecteur speciaal onderwijs?

Wat verdient een schooldirecteur speciaal onderwijs?

Wat verdient een Directeur Speciaal Onderwijs? De Directeur Speciaal Onderwijs zit in schaal DB (vroeger schaal 11). Naast een brutomaandloon van tussen de €2589 en €4160 ontvangt een Directeur diverse toelages; een eindejaarsuitkering, uitkering op de dag van de leraar (€200 bruto) en een bijdrage in ziektekosten.

Wat wordt er verwacht van een onderwijsassistent?

De onderwijsassistent verricht leerlingbegeleiding en onderwijsondersteuning, organisatie en beheer taken, verzorging van leerlingen (optioneel) en doet aan professionalisering. De onderwijsassistent A verricht leerlingbegeleiding en onderwijsondersteuning, die vooraf is afgestemd met de leraar.

Wat verdiend een Directeur van een middelbare school?

De Directeur Brede Scholengemeenschap zit in schaal 15, wat een bruto maandsalaris van tussen de €4505 en €6306 betekent. Verder zijn in het onderwijs gunstige regelingen omtrent ouderschapsverlof en parttime werken van toepassing en krijgen werknemers voldoende (bij)scholingsmogelijkheden.

Lees ook:   Welke kleding dragen ze in Afrika?

Hoeveel verdient een Directeur onderwijs?

Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 3.000 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer € 3.850 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 4.700 bruto per maand.

Hoeveel verdient een directeur onderwijs?

Wat is schaal L11?

Een startende leraar in het basisonderwijs krijgt bruto ongeveer € 3.100 per maand (salarisschaal L10). Een startende leraar in het speciaal onderwijs krijgt bruto ongeveer € 3.190 per maand (salarisschaal L11). In deze bedragen zitten onder andere het salaris, het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Wat verdient een Directeur van een hogeschool?

Een Faculteitsdirecteur zit in schaal 15 (CAO HBO). Zijn bruto maandinkomen ligt hiermee tussen de €5014 en €6473. De doorloopsnelheid naar het maximum van de schaal is afhankelijk van functioneren. Een dertiende maand en vakantietoeslag maken deel uit van het voorwaardenpakket en er is een gunstige levensloopregeling.