Wat verdient een medewerker BSO?

Wat verdient een medewerker BSO?

Salaris pedagogisch medewerker BSO Wat verdient een pedagogisch medewerker BSO? Als beginnend pedagogisch medewerker BSO kun je rekenen op een bruto maandsalaris van zo’n € 2.045,- bij een volledige werkweek. Dit kan oplopen tot ongeveer € 2.795,-. Deze bedragen zijn exclusief 8% vakantietoeslag.

Wat verdient een pedagogisch medewerker netto per uur?

Het gemiddelde pedagogisch medewerker salaris in Nederland is € 30.677 per jaar of € 15,73 per uur.

Welke schaal pedagogisch medewerker?

De meest voorkomende functie is natuurlijk pedagogisch medewerker. Deze is ingedeeld in schaal 6 en gaat vanaf trede 9 tot en met 21. Begin je met werken op een kinderdagverblijf dan start je normaal met trede 9. Bij voldoende functioneren ga je ieder jaar één trede (=periodiek) omhoog.

Hoeveel verdient een leraar in het primair onderwijs?

Een leraar in het basisonderwijs en speciaal onderwijs verdient tussen € 3.100 en € 5.850 per maand. Dat is inclusief onder andere vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Dat staat in de cao primair onderwijs (cao po). Schalen, treden en beloning in het primair onderwijs.

Wat is het gemiddelde salaris in het onderwijs in 2020?

Uit het Salarisrapport 2020 van Jobat blijkt dat je in het onderwijs gemiddeld 3.571 euro bruto per maand verdient. Dat is amper 0,7% meer dan in 2017, toen het gemiddeld salaris in het onderwijs 3.545 euro bedroeg.

Wat verdien je in het onderwijs?

Maar hoeveel verdien je in het onderwijs? Vanaf 4 jaar ervaring verdien je gemiddeld een maandelijks brutobedrag van 2.965 euro, afhankelijk van je positie binnen de instelling. Vanaf elf jaar anciënniteit kan je rekenen op een gemiddeld maandloon van 3.666 euro.

Hoeveel is het salaris in het speciaal onderwijs?

Een startende leraar in het basisonderwijs krijgt bruto ongeveer € 3.100 per maand (salarisschaal L10). Een startende leraar in het speciaal onderwijs krijgt bruto ongeveer € 3.190 per maand (salarisschaal L11). In deze bedragen zitten onder andere het salaris, het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.