Wat verdient een gediplomeerd opticien?

Wat verdient een gediplomeerd opticien?

Het aanvangssalaris van een Opticiens bedraag meestal tussen de € 1.430 en € 1.816 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.768 en € 2.275 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat moet je studeren om opticien te worden?

Welke studierichting/opleiding moet of kan je volgen om Opticien te worden?

  • Optiektechnieken – TSO.
  • Contactologie-optometrie.
  • Oogzorg (Professionele bachelor – HO )
  • Assistent opticien.
  • Opticien-optometrist.

Wat verdiend een opticien per uur?

Het gemiddelde opticien salaris in Nederland is € 23.400 per jaar of € 12,00 per uur.

Wat is de beste opticien van Nederland?

Volgens de test van de Consumentenbond hebben de ketens Eye Wish en Specsavers de beste resultaten geleverd. De nieuwere optiekketen uit het onderzoek Eyelove, heeft het slechtst gepresteerd in het onderzoek.

Hoeveel verdient een opticien in Belgie?

Het gemiddelde opticien salaris in België is € 23 400 per jaar of € 12 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 15 600 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 28 650 per jaar.

Hoeveel jaar studeren voor opticien?

Bij ons kan je als kandidaat-opticien een opleiding tot opticien (3 jaar) combineren met werken in een Pearle winkel. Ben je geslaagd?

Wat is het verschil tussen opticien en optometrist?

De opticien meet je gezichtsscherpte en de bijbehorende brilsterkte. Wanneer je wil weten hoe het met de gezondheid van je ogen is ga je naar de optometrist deze kan naast het bepalen van de bril- of contactlenssterkte ook naar de gezondheid van je oog kijken.

Wat verdien je als audicien?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Audicien Het salaris van een Audicien ligt tussen de €1599 en €2500 per maand. Het salaris is afhankelijk van het bedrijf waar je werkt en is niet vastgelegd in een CAO.