Wat verdient een Car Detailer?

Wat verdient een Car Detailer?

Minimum en maximum salaris voor Autowassers – van € 1.231 tot € 2.740 per maand – 2022. Het aanvangssalaris van een Autowassers bedraag meestal tussen de € 1.231 en € 1.826 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.433 en € 2.098 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat kost car detailing?

U vindt onder het kopje detailing in het hoofdmenu aparte pagina’s met een duidelijke uitleg per pakket en onderdeel, zodat u precies weet wat inbegrepen is en hoe wij te werk gaan….EXTERIEUR BEHANDELINGEN.

Wassen & Kleien & Waxen Tarief
Segment A € 90
Segment B € 100
Segment C € 110
Exclusieve auto’s Op aanvraag

Wat heb je nodig als Car Detailer?

Auto detail producten kopen?

  • Meguiar’s Gold Class Carnauba Liquid Wax.
  • ANGELWAX Clay Bar Medium Blauw – Reinigingsklei.
  • ANGELWAX Clay Bar Heavy Roze – Reinigingsklei.
  • RUPES M101 Detailing Autoshampoo 500ml.
  • MIRKA Cleaning Clay Bar Reinigingsklei 200 gram.
  • MIRKA Clay Lubricant Spray / Klei Smeermiddel 500ml.

Hoe begin je een autopoetsbedrijf?

Je zult moeten denken aan zaken zoals: Kamer van Koophandel, ondernemingsplan, verzekeringen, boekhouden, contracten, websites, marketing, sales en leren van het vak. Wij hebben van alle onderdelen experts in huis, die jou helpen bij de opstart en jou begeleiden tijdens jouw ondernemers avontuur.

Wat doet een Car Detailer?

Car detailing gaat een (flinke) stap verder dan het gewoon oppoetsen van uw auto. We nemen zowel het interieur als exterieur van uw auto grondig onder handen. Bij car detailing wordt uw auto gereinigd en gepoetst.

Hoeveel verdient een carwash?

Een Autowasser in Nederland verdient gemiddeld € 1.840 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.565 (laag) tot € 2.120 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Hoe word je Car Detailer?

Deze theorie/praktijk cursus professioneel reinigen van auto’s, zowel interieur als exterieur en polijsten is een uitgebreide training voor het vakkundig reinigen en polijsten van auto’s. Dit is een aanrader voor hobbyisten, mensen die willen beginnen als detailer of een autopoetsbedrijf willen starten.

Wat verdient een autopoetser netto?

Het gemiddelde salaris voor een autopoetser (m/v) in Nederland is € 1.830 per maand.

Wat doet een auto Detailer?

Het detailen van uw auto betekent een grondige reiniging van uw voertuig met behulp van speciale gereedschappen. Car Detailing omvat het reinigen en reviseren van het interieur en exterieur van de auto.

Welke cao Autopoetser?

Op 1 maart is de CAO voor autoschadeherstel- en carrosseriebouwbedrijven ook algemeen verbindend verklaard voor alle autopoetsbedrijven in Nederland.

Wat kost Glascoating auto?

Een volledige behandeling neemt ongeveer drie tot vijf werkdagen in beslag en prijzen variëren van €500,- tot €1500 euro wanneer je dit laat doen in een garage. De glascoating prijs van kits waarmee je de coating zelf kunt aanbrengen beginnen bij €80,-.