Wat verdienen steigerbouwers?

Wat verdienen steigerbouwers?

Wat verdient een Steigerbouwer? Het startsalaris van een Steigerbouwer ligt op € 1750 per maand. Dit kan later oplopen tot € 2750. Onder de secundaire arbeidsvoorwaarden vallen onder andere een dertiende maand en een reiskostenvergoeding.

Wat doe je als steigerbouwer?

Als steigerbouwer weet je hoe je op veilige wijze eenvoudige traditionele steigers, systeemsteigers en ondersteuningsconstructies kun monteren. Je kunt werken aan de hand van tekeningen en schetsen en volgens de vastgestelde voorschriften.

Is steigerbouwer zwaar?

Van de steigerbouwers vindt 82% het werk lichamelijk zwaar. 47% heeft last van de rug, 51% van de armen, 45% van de benen en 24 tot 27% van de nek, schouders en knieën. De steigerbouwer moet veel staan, bukken en met de hand transporteren. Over zware lasten tillen, dragen, duwen of trekken heeft 75% klachten.

Wat verdient een ZZP steigerbouwer?

Een Steigerbouwer in Nederland verdient gemiddeld € 2.185 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.860 (laag) tot € 2.515 (hoog).

Wat verdient een steigerbouwer per uur?

Een Steigerbouwer factureert ongeveer € 30 per uur ex BTW.

Wie keurt een steiger?

Niet alle steigerbouwers gaan daar in mee, maar een aantal wel. Het Arbobesluit eist dat er een toezichthouder steiger is die periodiek (minimaal 2 wekelijks) de steiger keurt. Ook bij een wijziging aan de steiger of na een periode van slecht weer zoals ijzel of storm, moet de steiger gekeurd worden.

Wat verdient een steigerbouwer ZZP?

Een Steigerbouwer in Nederland verdient gemiddeld € 2.170 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.845 (laag) tot € 2.500 (hoog).

Wat verdient een metselaar ZZP?

Uurtarieven in 50 beroepen: zzp’ers vergeleken met werknemers

Beroep Uurtarief zzp’ers
Minimum Maximum
Kweker bloemen, planten, bloembollen € 15 € 35
Veefokker € 15 € 45
Metselaar (vind een opleiding via Springest) € 20 € 35